Drupal-conferentie, Amsterdam

Van 17 tot 20 oktober vindt de O'Reilly European Open Source Convention (EuroOSCON) plaats in Amsterdam. Drupal gebruikers uit de hele wereld zakken af naar Amsterdam om aanwezig te kunnen zijn.

Drupal-ontwikkelaar Karoly Negyesi (chx) zal een Drupal-presentatie verzorgen, we houden een 'vrienden van Drupal' sessie en we organizeren 3 Drupal-dagen met presentaties en discussies. Na de Drupal conferentie is er ook BarCamp, een informele meeting voor ontwikkelaars van Open Source software. Dit alles beloofd in elk geval indrukwekkend te worden.

Meer informatie kan je vinden op http://drupal.org/conference-amsterdam-2005. Drupal.be medewerker Bert Boerland is hoofdverantwoordelijke voor de organisatie van de Drupal-activiteiten, dus ook op drupal.be kan je terecht met vragen of opmerking.

Auteur: 
Dries
Door Dries op 17 september, 2005 - 13:33

Ik ben van plan t-shirts te laten maken voor drupal.be medewerkers die meegaan naar EuroOSCON. Op die manier kunnen we drupal.be promoten op Nederlandse bodem. Een beter doelpubliek bestaat er wellicht niet. Laat iets weten als je er bij zal zijn!

afbeelding van Jo Wouters
Door Jo Wouters op 30 september, 2005 - 01:49

De voorlopig planning van de Drupal-conferentie (http://drupal.org/conference-amsterdam-2005) bevat 5 gevulde dagen, maar dat is toch een beetje veel voor mijn (tijds-) budget.
Als ik het wil beperken tot 2 of 3 dagen; wat mag ik dan zeker niet missen ?

Door Dries op 4 oktober, 2005 - 12:47

Moelijk te zeggen. In dat geval zou dinsdag, woensdag en donderdag komen. :)

afbeelding van Jo Wouters
Door Jo Wouters op 17 oktober, 2005 - 22:05

Ik voelde het al even aan komen, maar nu is het 100% zeker: geen drupal-con voor ondergetekende: veeleisende klant heeft al mijn tijd nodig. :-(
Volgende kans is op Fosdem in BXL ?

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.