Duo nv

Diensten: DesignWebdevelopmentSupportTraining
Grootte: 10+

Duo ontwikkelt websites, intranets en andere online applicaties gebaseerd op het Drupal content management systeem (CMS).

Duo is een Brugs bedrijf dat in 1996 werd opgericht en sindsdien websites en applicaties ontwerpt en bouwt die voldoen aan de hoogste webstandaarden. We doen dit met een team van 30 hoogopgeleide en getalenteerde programmeurs, designers, web architects en marketeers in een oud historisch pand aan de ringvaart van Brugge.

In een wereld waarbinnen technologische ontwikkelingen zich in een snel tempo opvolgen, is ervaring van levensbelang. Het productieproces dat in de afgelopen 17 jaar steeds verder werd uitgepuurd, zorgt ervoor dat we eenvoudige en complexe projecten vlot tot een goed einde kunnen brengen. Deze ervaring stelt ons bovendien in staat trends van hypes te onderscheiden, en zo steeds met de nieuwste technologieën te kunnen werken die ook op lange termijn hun investering waard blijven.

Het is dankzij deze werkwijze dat steeds meer bedrijven in het binnen- en buitenland voor Duo kiezen om mee samen te werken en bij ons hun website en applicatie laten ontwikkelen.

Bekijk onze projecten.
Bekijk onze vacatures.

Contact gegevens

Duo nv
Bargeweg 2
8000 Brugge
België
050/96.10.00
Duo nv

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee