Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, de trends, de 'best practices' én de roddels is niet eenvoudig voor een beginner. Daarom vind je hier een verzameling van informatiekanalen om me Drupal in contact te blijven.

Email, feeds, forums

Drupal In Real Life

Een rijke bron aan informatie én inspiratie zijn de bijeenkomsten; plaatselijk, regionaal en internationaal. Een selectie van locale evenementen vind je op deze site. Internationale evenementen vind je op Drupical.

De Drupal Association biedt ondersteuning voor veel van deze activiteiten; We raden je aan lid te worden van de Drupal Association.
In Nederland is er de Stichting Drupal, en in België de Drupal User Group Belgium vzw.

Drupalcon

Wereldwijd zijn er jaarlijks twee Drupalcons, één in de VS in het voorjaar en één in Europa in het najaar. Sinds 2013 is er ook een Drupalcon in een andere werelddeel.

Europese conferenties

Op Europees niveau worden thematische conferenties georganiseerd:

Belgische bijeenkomsten

In Vlaanderen wordt elk jaar een Drupalcamp georganiseerd. Maandelijks vind een DUG (Drupal User Group) plaats. Dit is lezing op een avond over een bepaald onderwerp. Verder zijn er lokale initiatieven: http://drupaleuven.be, http://www.drupalcafe.be, http://www.droooze.be, https://twitter.com/DrupalBBQBe. Er is ook een User Group in Wallonië.

Nederlandse bijeenkomsten

In Nederland wordt jaarlijks de (DrupalJam) georganiseerd. Regelmatig is er een Drupal Tech Talk. Verder zijn er de initiatieven: http://dinnerwithdrupal.nl, een Drupalcafe in Utrecht en ook een Drupal Coworking Friday ellke tweede en laatste vrijdag van de maand in de stadskantine in Amsterdam.

Podcasts

Drupal voor onderweg:

Reacties

afbeelding van diontilburg
Door diontilburg op 14 mei, 2013 - 16:39

waarom kan ik de rest van de documentatie niet bekijken? Ik heb niet voldoende toegangsrechten.. wat een onzin ik heb me net geregistreerd en ik ben ingelogd.

Met vriendelijke groet,

Dion Duimel

Door ligth011 op 23 juni, 2013 - 14:38

Ik heb hetzelfde probleem

afbeelding van Stefaan HAESEN
Door Stefaan HAESEN op 8 juli, 2013 - 14:18

Probleem is blijkbaar nog niet opgelost ... Kan er iemand eens kijken naar de rechten op de pagina 'Documentatie - Installatie' aub ?

Stefaan

Door henkvannieuwenhoven op 28 juli, 2013 - 13:53

Hallo, ik heb mij net aangemeld, maar ook ik heb het zelfde probleem kan bij documentatie de map installatie niet openen. Wat is hiervoor de oplossing.

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.