Drupal's sterke punten

  • Vele functies en uitbreidingsmogelijkheden.
  • Vlot te beheren.
  • Efficiënt en effectief: met relatief weinig moeite kan u veel bereiken. Drupal gebruiken bespaart tijd. Er hoeft niet steeds vanaf nul te worden ontwikkeld.
  • Het uiterlijk is flexibel aan te passen. Hiervoor zijn vele 'Themes' beschikbaar. 'Themes' zijn eenvoudig en eindeloos aan te passen aan specifieke wensen.
  • Grote actieve community, plus een groot netwerk van service-aanbieders geven vertrouwen in de continuïteit van Drupal.

Voor managers

Door de vele functies en uitbreidingsmogelijkheden is Drupal bruikbaar voor uiteenlopende doeleinden. Van marketing-inspanningen tot intern communicatiegebruik. Voor informerende websites, maar ook voor communicatie tussen verschillende groepen. Drupal is makkelijk uitbreidbaar. Als bepaalde functionaliteit nog niet beschikbaar is, dan zijn er veel mogelijkheden om ontwikkelaars in te huren om een of meerdere extra modules te bouwen. Er is een grote en gedreven community met diverse ervaren leden die u graag van dienst zijn. De actieve community en een groot netwerk van serivce-aanbieders geven de vele gebruikers bovendien vertrouwen in de continuïteit van Drupal. Drupal is ook vlot te beheren. Het toegangscontrolesysteem kan eenvoudig worden aangepast aan uw organisatiestructuur. Zodat iedereen precies de nodige toegang heeft.

Voor website-beheerders

Drupal staat bekend als efficiënt en effectief: met relatief weinig moeite kan u veel bereiken. Drupal biedt gebruikers een eenvoudig te bedienen gebruikersinterface. Drupal is ook flexibel & uitbreidbaar. Zo kan u verschillende typen inhoud beheren: tekst, afbeeldingen, video, kalenders, enquêtes, forums, ... De uitbreidingsmogelijkheden maken het eenvoudig om snel nieuwe inhoudstypen toe te voegen en daarmee de functionaliteit te verbeteren.

Voor ontwikkelaars

Website-ontwikkelaars waarderen Drupal omdat het hen toelaat efficiënt te werken. Drupal gebruiken bespaart tijd. Er hoeft niet steeds vanaf nul te worden ontwikkeld. Omdat zoveel mensen aan Drupal bijdragen, bevat het goede API's. De grote verzameling van modules wordt voortdurend uitgebreid en bijgewerkt. De Drupal-community is een grote groep van vrijwilligers die met plezier informatie uitwisselen om een klus te klaren.

Voor grafische vormgevers

Het uiterlijk van een Drupal-website is flexibel aan te passen. Hiervoor zijn vele 'themes' beschikbaar. 'Themes' zijn eenvoudig en eindeloos aan te passen aan specifieke wensen.

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee