DrupalJam V Utrecht

De 5e DrupalJam is in aantocht!

Op vrijdag 26 juni 2009 is het alweer tijd voor de 5e DrupalJam. Dit keer vindt de DrupalJam plaats bij de faculteit Communicatie en Journalistiek op het universiteitsterrein De Uithof (Padualaan 99) in Utrecht. De DrupalJam wordt deze keer gehouden van 9.30 uur tot 17.30 uur.

Wat in 2007 begon als een bijeenkomst met een tiental mensen, is de Jam tegenwoordig uitgegroeid tot een evenement voor zowel ICT professionals, gebruikers en web developers. Op de DrupalJams staat het populaire open source content management systeem Drupal centraal. De organisatoren van de DrupalJam zijn druk bezig met het opstellen van een aantrekkelijk programma en hebben hiervoor zowel nationale als internationale sprekers benaderd. Op de DrupalJam komen diverse onderwerpen aan bod in de vorm van showcases, presentaties en workshops, die voor zowel beginners als gevorderden interessant zijn.

Ook deze keer is de toegang geheel gratis. Aanmelding is verplicht en kan gedaan worden via de website www.drupaljam.nl. Houd de agenda op deze site in de gaten voor aanvullende informatie.

Sponsoring

De organisatoren van de DrupalJam zijn nog opzoek naar sponsoren. Heb je interesse om een bijdrage te leveren, neem dan contact op met Michel van Velde voor de mogelijkheden.

Deze DrupalJam wordt mede mogelijk gemaakt door Madcap, Nederdev en One Shoe interactive.

Tot ziens op de vijfde DrupalJam!

De organisatie.

Locatie

Nederland
NL

Registratie

Naam Geregistreerd op
Jax@drupal.org 09/06/2009 - 07:36

Reacties

afbeelding van Imre Gmelig Meijling
Door Imre Gmelig Meijling op 27 juni, 2009 - 16:55

Het was erg goed. Goede sessies, goede opkomst, goede organisatie. Het was een DrupalCon in het klein. Hulde!

Internet Professional // Drupal // Ordina

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.