afbeelding van One Shoe

4 PHP / Drupal vacatures bij One Shoe in Utrecht

One Shoe groeit tegen de recessie in en is op op zoek naar aanstormend talent en ervaren Drupalspecialisten. One Shoe is een advertisement & digital agency gevestigd in hartje Centrum Utrecht. Door een unieke combinatie aan te bieden van advertisement, drupal webdevelopment van het hoogste niveau en mobile (app) development bieden we een totaal oplossing voor onze opdrachtgevers en daarmee ook een uitdaging voor onze developers. Voor web en mobile gebruiken we Drupal. Zowel als middleware als voor totaaloplossingen op enterprise niveau. Onze projecten, variërend van medium sized oplossingen tot internationaal portalen voor multinationals, bieden genoeg challenges voor zowel Front als Backend developers.

One Shoe is ondanks de snelle groei en een vermelding in de Deloitte technology fast50 een platte organisatie gebleven met een open cultuur waar innovatie hoog in het vaandel staat. One Shoe is 100% privately owned en is geen onderdeel van een multinational. Wil jij werken in een creatieve omgeving lees dan verder.

One Shoe heeft diverse vacatures voor frontend, allround en backend developers.
- vacature Front-end developer
- vacature Back-end developer
- vacature Allround developer
- vacature Techlead - Technology supervisor

We hebben geen functie-eisen wel een paar verwachtingen:
- Je hebt minimaal drie jaar ervaring met PHP en implementaties gedaan van websites, voor jezelf of in projectverband
- Je hebt interesse in het werken met Drupal of ervaring met Drupal.
- Je vind het leuk om in teamverband te werken
- Je bent altijd opzoek naar de beste oplossing
- Je interesseert je in web technologieën als jQuery, PHP, Solr en MySQL
- Minimaal 32 -40 beschikbaar

Arbeidsvoorwaarden
- We bieden zeer goede arbeidsvoorwaarden
- Een unieke werkomgeving
- Een goede beloning en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Waar kom je te werken?
One Shoe is gevestigd in een monumentaal pand op 1 van de mooiste locaties in het centrum van Utrecht. Het kantoor is goed bereikbaar en ligt op loopafstand van het centraal station Utrecht. In het souterrain hebben we een eigen cafe/discotheek waar we regelmatig informele kennissessies houden als bijvoorbeeld Drupalcafe's, productlanceringen en natuurlijk vrijdagmiddag borrels en feesten. Daarnaast hebben we een gameroom een een grote stadstuin. Formele kennissessies houden we in de historisch gerestaureerde vertrekken op de begane grond.

Wat voor werk ga je doen?
Je werkt samen met een team aan uitdagende projecten variëren van uitgebreide community portals tot uitdagende web applicaties. Je werkt nauw samen met interaction designers, designers en een team van developers. Je werk is afhankelijk van de vacature waar je op reageert maar varieert van front-end xhtml/css werkzaamheden tot php development werkzaamheden, migraties en de realisatie van koppelingen met externe platformen. Kortom, genoeg uitdagingen!

Contact gegevens
Neem voor de details van deze vacatures contact op met michel van velde, algemeen directeur van One Shoe via michel.vanvelde@oneshoe.nl. Bellen kan ook naar 030-2317521. Voor meer informatie over deze vacatures surf je naar http://www.oneshoe.nl/vacatures-en-stages. Werving en Selectie voor deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Auteur: 
One Shoe
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.