akismet spam filter goed instellen

Ik heb het akismet anti spam filter geinstalleerd. Nu komt er nog steedfs spam op het gastenboek (http://gastenboek.4mijl.nl). Ik heb het idee dat het spamfilter naar span in content oid zoekt? Ik zie dat hij zoekt naar spam in nodes en comments maar maak daaruit niet op of ie ook het gastenboek scant. Iemand een idee hoe is het filter zo instel dat ie het gastenboek scant?

Auteur: 
topsport
afbeelding van Jo Wouters
Door Jo Wouters op 19 februari, 2007 - 19:23

Misschien de Bad Behaviour module uitproberen ?
Volgens dit bericht ( http://drupal.org/node/61054 ) werkt de spam-module niet voor de guestbook, maar lukt het met bad behaviour (http://drupal.org/node/30501 ) dus wel.
Er bestaat nog geen Drupal-5-versie, maar dat is voor je site geen probleem, veronderstel ik.

Door topsport op 20 februari, 2007 - 14:12

ten eerste bedankt voor de tip..maar aaargghh ik wordt nog steeds gek van die spam, niks lijkt te werken..akismet dus niet, voor captcha moet je inloggen wat we niet willen en ook bad behaviour krijg ik niet aan de praat. heb zowel versie 1.2.4 geprobeerd als 2.0 met patch. Bij beide gebeurt er niks, kan bij admin, modules het niet aanvinken. Misschien doe ik iets niet goed in de installatie van bad behavior? kan er weinig tips over vinden, alleen die patch, maar wat moet je daar precies mee?
Hoop dat iemand me wederom kan helpen.

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee