Awesome Drupal Team Lead Job bij ONE Agency Leuven

ONE Agency, deel van de Ausy groep, is een Belgisch web bureau met een sterke technische expertise en een jarenlange ervaring in het managen van grote corporate accounts in zowel de private als de publieke sector. Van strategie, design en architectuur tot implementatie en support: ONE Agency beschikt over de nodige expertise in het volledige process. ONE Agency telt momenteel 125 web experten en heeft kantoren in Leuven, Brussel en Gent.

ONE AGENCY & DRUPAL COMMUNITY

We geloven sterk in de meerwaarde van Drupal als open source web CMS en steunen daarom onze developers om betrokken te zijn in de lokale en internationale Drupal community. Ons team draagt actief bij aan de Drupal gemeenschap door events te sponsoren, deel te nemen aan conferenties en trainingen te organiseren (http://www.dataflow.be/nl/nieuws/open-drupal-trainingen). Dankzij onze Drupal expertise stappen we naar de markt om Drupal te promoten voor grote web platformen en om open source technologieën in het algemeen te ondersteunen.

ONE AGENCY KLANTEN

ONE Agency heeft jarenlange ervaring in het leveren van web oplossingen en software applicaties. We hebben een aantal sterke referenties opgebouwd, voor klanten als de Europese Commissie, de Vlaamse Overheid, de Nationale Bank van België, ITV, Word Press Photo, The Phone House, SBS Belgium, bpost, Mobistar, Belgacom, Telenet.

VACATURE

Momenteel zoekt het team van ONE Agency Leuven versterking in de vorm van een Kick-ass Drupal Team Lead.
In deze job combineer je je passie voor en ervaring met Drupal met het leiden van tof en gemotiveerd team.
Meer info, één adres : http://www.one-agency.be/nl/jobs/drupal-team-lead-leuven.

BijlageGrootte
PDF icon Drupal team lead Leuven.pdf24.55 KB
Auteur: 
kvaneycken
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee