Bachelorproef

Hallo iedereen hier

Ik ben een student aan de Hogeschool Gent en zit in mijn laatste jaar Toegepaste Informatica, afstudeerrichting e-business, en volgend semester moet ik mijn bachelorproef doen.
Aangezien wij les van Drupal en Drupal commerce hebben, mijn stage in Drupal is en ik mij er ook in interesseer, zou ik dit graag over iets van Drupal (8) doen.

Zijn er hier mensen die mij wat adviezen kunnen geven wat interessant zou zijn? (liefst nog iets dat dan later nuttig kan zijn om hier te delen ofzo). Ik heb zelf al eens nagedacht en ben al op volgende dingen gekomen, maar heb geen idee of deze goed zouden zijn of niet. Ik dacht zelf aan theming in Drupal 8, of object georiënteerd programmeren met drupal. Aangezien ik er iets van gehoord had dat dit kon met Drupal 8.

Graag had ik dus wat advies gehad van mensen met wat meer ervaring als ik over deze onderwerpen of eventueel adviezen voor andere onderwerpen ^^

Alvast bedankt, en op het einde deel ik mijn resultaat zeker hier indien gewenst :)

Drupalversie: 
8.x, 7.x
Auteur: 
brentgees
Door mpparsley op 18 december, 2014 - 18:59

Dag Brent,

Content staging in drupal 8 zou wel eens een goed onderwerp kunnen zijn waar vast en zeker toekomst in zit.

Succes

afbeelding van boris sondagh
Door boris sondagh op 18 december, 2014 - 19:32

Content staging is inderdaad een mooi en nuttig onderwerp.
OOP & theming liggen wel erg ver uit elkaar voor mijn gevoel. Mocht je iets willen met de theming kant dan misschien breakpoints & responsive images. Anders werken met de vernieuwde REST api kan ook interessant zijn.

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.