Bestaande pagina's drupal 9 / 10

Hallo,

Hoe voeg je ook alweer iets toe aan bestaande pagina's Bijvoorbeeld als je een nieuw veld hebt gemaakt. En die wil toevoegen aan een link die Diensten heet?

Deze pagina heeft standaard inhoud maar ik wil graag ook andere Inhoud toevoegen aan dezelfde pagina.

Als ik alleen op de homepagina iets wil dan vroeg ik bijvoorbeeld Dit toe.

Maar op andere pagina’s. Blijkbaar iets anders?

Ik hoor het graag.

Drupalversie: 
9.x
Auteur: 
mark zoals bekend
afbeelding van belba
Door belba op 22 februari, 2023 - 14:49

Dag Mark

We willen je wel verder helpen, maar ik vrees dat je je vraag te moeilijk hebt geformuleerd. Leg eens duidelijk uit wat je wil. Inhoud toevoegen aan bestaande content, daarvoor ga je naar JOUW_WEBSITE/admin/content, wil je extra velden toevoegen, dat ga je naar JOUW_WEBSITE/admin/structure/types/manage/page/fields, dit voorbeeld is voor het content type basic page.

Succes, Jan

Door mark zoals bekend op 22 februari, 2023 - 18:51

Hallo Jan,
Bedankt voor u bericht. Ik probeer het nogmaals uit te leggen. Ik wil graag meer inhoud toevoegen aan een bestaande pagina.
vergelijkbaar met die van u website. Daar staat: een artikel: Waarom Drupal? / En drie blokken naast elkaar. En een contact formulier. Dit probeer ik dus ook met artikel/ of views te maken. Maar hoe zet ik deze onder elkaar? Bijvoorbeeld onder de link van diensten. De node heb ik uitgezet.

Als voorbeeld

Ik hoop dat dit nu een stukje duidelijker is?

afbeelding van belba
Door belba op 23 februari, 2023 - 07:15

Beste Mark

Voor jouw geval, blokken aanmaken. Standaard komt Drupal met en blok type "basic_block", dat een titel en textveld bevat. Ga naar JOUW_WEBSITE/block/add/basic. Daar kan je al een text blok aanmaken. Heb je meer velden nodig maak dan een custom block type aan. Wil je een lijst van artikels maken. Maak dan een view met een blok weergave aan. Eens je beide taken hebt uitgevoerd, dan ga je de betreffende blokken terugvinden in je block layout en kan je ze plaatsen.

Succes, Jan

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.