Contactformulier met tokens

Beste,
Wat ik eigenlijk wil is een wat uitgebreider contactformulier welke gebruik kan maken van tokens (op dezelfde manier als de privatemsg module), maar dat kan ik nog niet echt vinden/maken.

Gebruikers maken op mijn site tal van nodes aan, die worden gestructureerd weergegeven in een tabel welke is gecreëerd met views. In een kolom heb ik nu een mail knop welke naar het persoonlijke contactformulier gaat van de gebruiker die de desbetreffende node heeft aangemaakt.

Wat ik graag zou willen is dat het onderwerp van de mail die dan verstuurd gaat worden al ingevuld is met de titel van de node waar het om gaat. Dit kan met de privatemsg module, het nadeel van de privatemsg vind ik dat gebruikers weer naar de site moeten om te antwoorden. Ik wil dat de (aanvraag) mail snel en gemakkelijk verstuurd kan worden vanaf de website en dat de ontvanger gewoon kan beantwoorden via zijn eigen mail.

Ik heb al wat geprobeerd op te zetten met webforms en entityforms. Maar dat lukt nog niet, is het wel mogelijk met deze modules? Of moet ik het in een hele ander hoek zoeken?

Alvast bedankt voor het meedenken!

Drupalversie: 
7.x
Auteur: 
_RvO_
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.