Content type bestaande uit 1 woord

Hallo allemaal,

Ik zou graag een custom content type willen maken waarbij de content slechts uit een of meerdere woorden bestaat. De woorden dienen zich te gedragen als tags (de tagadelic module heb ik geinstalleerd). Voorbeeld content: Woord 1: Alak Woord 2: Balak Woord 3: Calak enz. De woorden zelf dienen opgenomen te worden in een alfabetische woordenlijst. Is een en ander mogelijk ?

Groet,

darudy

Auteur: 
darudy
Door jpoesen op 5 augustus, 2007 - 13:15

Als de worden in zo'n eigen inhoudstype zich als tags moeten gedragen, waarom maak je dan geen gebruik van de ingebouwde tagging van Drupal, namelijk een taxonomie opzetten en tags toevoegen.

Of free tagging toelaten op andere inhoudstypes?

Vertel anders eens wat meer over wat je wil bereiken...

Door darudy op 5 augustus, 2007 - 23:28

Hallo alvast bedankt voor je reactie,

Wat ik graag zou willen is dat bezoekers van mijn blog, alleen woorden (maximaal 10 en gescheiden door komma's) kunnen toevoegen (dus geen blog entry, zinnen, etc.). Vervolgens zou ik dan willen dat de woorden zich als tags gedragen (dus eigenlijk zou ik tags als content willen gebruiken). De woorden die zich dan als tags gedragen, moeten dan overzichtelijk worden weergegeven in bijvoorbeeld alfabetische volgorde op eenzelfde wijze als ook met tags van blog entries gebeurd.

Het invoerveld bestaat dan eigenlijk alleen maar uit 1 invoerregel waarbij 10 woorden van maximaal 10 letters gescheiden door komma's kunnen worden toegevoegd.

Is een en ander enigzins duidelijker ?

Groet,

Darudy

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.