afbeelding van EvyAcket

Discover Drupal training 10 maart Gent

UPDATE wegens te weinig inschrijvingen voor de training van maart zal de training doorgaan op 21 april meer info: http://drupal.be/forum/discover-drupal-21-april-gent

Deze training is voor iedereen die met Drupal wil starten. De training geeft u een mooi overzicht van alles wat met Drupal te maken heeft. U krijgt een breed perspectief op Drupal. Indien u training zoekt die meer ingaat op één of ander onderdeel van Drupal, aarzel dan niet eens verder te kijken naar onze trainingen die één specifiek aspect behandelen.

Wanneer u met Drupal wil starten kan het heel moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Er is zoveel dat u te weten moet komen. Momenteel zijn we op een punt gekomen dat er veel boeken en online tutorials te vinden zijn, maar toch gaat er niets boven een perfecte training. We groepeerden alle onderwerpen om een breed zicht te krijgen op Drupal. Ze worden u gepresenteerd door een ervaren Drupal trainer, die u onmiddellijk kan verder helpen indien u extra vragen hebt over een bepaald onderwerp. En dit leert u allemaal op één dag.

Schrijf hier in.

Drupalversie: 
7.x
Auteur: 
EvyAcket
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.