Drupal 8 Summer Training Days

Tijdens de trainingssessies laten we het publiek kennis maken met de verschillende aspecten van de nieuwste versie van Drupal: Drupal 8. Er is voor iedereen wat wils. Of je nu een Drupal starter bent of een Drupal expert, iedereen komt er aan zijn trekken. Een mooi voorbeeld van een training voor iedereen is de Discover Drupal 8 sessie. Deze training is geschikt voor iedereen die met Drupal 8 wil starten of die de Drupal kennis wil verruimen.

Wil je meer te weten komen over Drupal 8 coderingstandaarden? Dan is de Drupal 8 codering sessie vast en zeker iets voor jou. Na het volgen van deze training ben je in staat om jouw eigen modules te schrijven. Je kan bepaalde zaken personaliseren in Drupal 8 wat niet mogelijk is met andere modules.

De Drupal 8 Site Building sessie is er dan voor iedereen die wil leren hoe je een degelijke website bouwt met Drupal 8. Het is de bedoeling dat je in staat bent om de inhoud van jouw website aan te passen zonder te moeten programmeren.

Wil je weten hoe je de display van jouw website kan manipuleren en hierdoor extra controle hebben over de website? Je wil een statisch ontwerp omzetten in een Drupal 8 theme? Schrijf je dan in voor Drupal 8 Theming training. Leer de meerwaarde van base themes en versnel jouw bouwtijd door deze te gebruiken.

Bezoek vandaag nog onze website en ontdek welke sessie er het best bij jouw past. Op onze website is ook de kostprijs terug te vinden.

Tot binnenkort,

Het Dropsolid team

Auteur: 
Ranjith Gryson
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.