afbeelding van corecrew

Drupal Analist @ corecrew gezocht

Over corecrew
Ben je gedreven, gestructureerd en volledig in de ban van de fascinerende digitale wereld? Dan ben jij dé persoon die we zoeken.

Bij corecrew is het onze missie om voor elke organisatie een excellent digitaal platform te voorzien. We blinken uit in elke fase van een project, van strategie tot het bouwen van naadloze digitale ervaringen. De tools die we gebruiken zijn open source technologie omdat we hier oprecht in geloven. We groeien elke dag mee met de digitalisering en gebruiken onze kennis om organisaties van A tot SEA te ondersteunen.

Elke dag melden boeiende opdrachtgevers zich aan om beroep te doen op onze diensten. Daarom is er ook nood aan een bijkomend profiel om de nieuwe projecten grondig onder de loep te nemen.

Over de job
Jij wordt de technisch rechterhand van de operation manager. Jouw grootste verantwoordelijkheid is het analyseren, zowel functioneel als technisch, van nieuwe Drupal projecten. In samenspraak met de klant en het team onderzoek je de beste mogelijkheden volgens techniciteit en budget. Daarnaast ondersteun je de operation manager in projectopvolging. Zaken die jij uiteraard kent.

En wat een job bij corecrew net zo uniek maakt? Er is ruimte voor eigen inbreng, ontwikkeling en initiatief. De klant vertrouwt er ook gewoon op dat jouw kennis een absolute meerwaarde is tijdens de analyse en ontwikkeling van hun project. Onze helden vertrouwen op jouw expertise en werken actief mee om de doelstellingen te behalen.
Als kers op de taart ondersteunen we jou met opleidingen naar keuze, zo kan ook jij jouw expertise op peil houden of kennis te vergaren in nieuwe domeinen.

Persoonlijkheid
Problem solver
Een probleem kan altijd opgelost worden. Het ligt in jouw aard om de beste oplossing te vinden en het team te motiveren hierover.

There is no I in team
Er is nooit sprake van een project in je eentje af te werken. Daarom zijn onze superhelden on duty. Ook de klant verwacht op regelmatige basis interactie en momenten van open communicatie. Je bent als het ware een spilfiguur tussen beide teams en hoort hier vlot en pragmatisch in te bewegen.

Decision maker
Omdat je samen met de operation manager de spilfiguur bent in een project, vergaar je inzichten die geen enkel ander lid binnen het project kan aanleveren. Jouw beslissingen zijn dus cruciaal. Soms moet er snel geschakeld worden en soms moet je heel doordacht te werk gaan. Aan jouw buikgevoel om de beste route te volgen.

Responsible
Jezelf onderscheiden van onze andere corecrew helden doe je door middel van het verantwoordelijkheidsbesef en de duidelijk gevisualiseerde prioriteiten die je vooropstelt. Jij weet waar de klant het meest belang aan hecht. Jij weet hoe het budget kan gewaarborgd worden.

Wat heb je op zak?
Eerlijk gezegd, heb je best 3 à 5 jaar ervaring als Drupal analist of architect. Niet dat we ons blind staren op het aantal jaar, maar vooral omdat jij jou comfortabel zou voelen in jouw job. Je hebt een sterk technische achtergrond en kent vele mogelijkheden binnen Drupal.

Om helemaal de top te zijn, heb je deze ervaring opgedaan in een digitale omgeving. Projecten waarbij je met jouw team websites of platformen uit de grond stampte.

What’s in it for you?
Voor wat hoort wat, toch? Bij corecrew ontvang je een passend pakket aan verloning met aanvullende voordelen.

Een aantrekkelijk salaris
Bedrijfswagen + Tankkaart
Maaltijdcheques
Ecocheques
Macbook air
GSM
Opleidingsbudget
en… onbeperkt verlof.. say whaaaat? Ja, je mag zoveel verlof nemen als je wenst.

Work hard - Play hard!
Maandelijks organiseren we een leuke teamactiviteit en per kwartaal knijpen we er samen een dagje uit. Soms drinken we ook ons eigen biertje, coreBrew, gewoon omdat het kan (en omdat het lekker is) :)
Daarnaast kan je natuurlijk ook niet ontbreken op de conferenties en social events. Met het team zijn we jaarlijks aanwezig op de DevDays en DrupalCamp events.

Sollicitatieproces
Jouw eerste kennismaking is met Stijn, onze operational wizard. Vervolgens leer je het team kennen.
Heb je praktijkgerichte vragen?
Wil je ons beter leren kennen?
Wil je nog die extra troef op tafel gooien om ons volledig te overtuigen?
Dan zijn we één en al oor.

Gelezen en goedgekeurd?
Neem snel contact op met Stijn! Dan ben je alvast een stapje dichterbij om een corecrew held te worden.

Nog vragen?
Stuur een mailtje naar stijn@corecrew.be of bel tijdens de kantooruren op het nummer +32 9 227 87 24.

Drupalversie: 
nvt.
Auteur: 
corecrew
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee