Drupal Backend Developer; bosrijke omgeving, innovatiecafé elke vrijdag

Wat ga je doen bij DOP
Kom jij ons team versterken? Als Back-End Developer bij Dutch Open Projects (zeg maar DOP) begint je dag met flexibele werktijden en een goede kop koffie. Je bent een speler die meedraait in prestigieuze projecten voor toonaangevende Nederlandse organisaties zoals Naturalis, Prorail, Holland Casino en grote gemeenten. De sfeer bij DOP is professioneel en gemoedelijk wat zich uit in onze gezamenlijke lunches, boswandelingen en deelnemen aan interne tafelvoetbalcompetities.
Iedere vrijdag hebben wij een Innovatiecafé waarin we met elkaar in discussie gaan, kennis delen en de week gezellig afsluiten.

Jij hebt voor DOP:
HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur ICT
Tenminste 2 jaar ervaring in web development
Kennis van PHP, SQL en Javascript
Ervaring met Drupal is een sterke pré
Ervaring en/of interesse in Node.js en/of AngularJS
Teamplayer met de focus op gezamenlijk resultaat

DOP heeft voor jou:
Een uitstekend salaris
Flexibele arbeidsduur (32, 36 of 40 uur)
Flexibele werktijden
De tools om jouw werk te doen (MacBook)
Werklocatie in de bossen van Leusden
Bezoeken van Events
Platform om iedere vrijdagmiddag kennis te delen met collega's

Wie is DOP:
Dutch Open Projects (DOP) ontwikkelt (custom) webapplicaties met het content management framework Drupal, e-learning oplossingen (Opigno®) en klantspecifieke custom-made oplossingen in andere technologieën zoals Node.js en Angular.js. Wij zijn gericht op oplossingen met hoge toegevoegde waarde. Dit doen we voor verschillende markten, waaronder de overheid, de financiële sector en media.
De kracht van DOP zit in het vertalen van de klantvraag naar techniek en het koppelen van systemen aan deze oplossingen. Zo creëren wij geïntegreerde webapplicaties die een bijdrage leveren binnen de organisatie van de klant!

Spreekt dit jou aan? Reageer dan snel en maak een afspraak bij ons in Leusden. Stuur je sollicitatie en CV naar ilse.paats@dop.nu of bel 033 450 50 50

Auteur: 
ilse.paats@dop.nu
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.