afbeelding van domidc

Drupal Coding Training 24-25 April Gent

Publiek

Deze cursus is voor iedereen die wil beginnen als drupal ontwikkelaar. U wilt code voor drupal begrijpen en schrijven.

U moet bekend zijn met de beginselen van site building en hoe u een ontwikkelomgeving opzet.

Waarde

Met deze cursus kunt u beginnen met het schrijven van uw eigen modules. Het helpt u bepaalde dingen te personaliseren in Drupal wat niet mogelijk is met andere contributed modules. Of u zult in staat zijn om uw eigen modules bij te dragen aan drupal.org.

Weten hoe een module is opgebouwd en welke bestanden het bevat is een ding, maar het hook systeem gebruiken en het integreren met de APIs in Drupal is iets anders. Het zal u perfecte controle geven op uw website.

Na het volgen van deze cursus weet u hoe u een veilige en schone Drupal code schrijft. Dit zal u ook helpen met het selecteren van modules. U zult tevens in staat zijn om te controleren of de beheerder de Drupal API gebruikt.

Uw ontwikkelaars zullen in staat zijn om de bestaande functionaliteit te veranderen en nieuwe krachtige functionaliteit te creëren. Door ze de beginselen van module ontwikkeling te leren en de best practices kunt u ervan verzekerd zijn dat ze weten hoe ze fatsoenlijke code schrijven dat minder onderhoud behoeft.

U zult in staat zijn om veel geld te besparen op R&D omdat het langer duurt om iets zelf te ontdekken, terwijl u effectief wilt zijn.

Schrijf hier in: http://dropsolid.com/nl/drupal-coding-24-25-april-2014

Auteur: 
domidc
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee