afbeelding van EvyAcket

Drupal commerce training 17-18 maart Gent

Publiek

Iedereen die wil leren hoe je een degelijk commerce website bouwt met een Drupal commerce.

Zelfstandige: U wil u eigen webshop bouwen. U weet dat u klanten kan bedienen online en u wil zelf een drupal commerce website bouwen en kunnen onderhouden. Drupal commerce is perfect hiervoor. Je hoeft niet te programmeren via installeren van modules kan u de juiste functionaliteit bouwen.

Webmasters/copywriters/content editors: Voert u al content in op Drupal commerce? U bent bekend met de basics van de Drupal commerce, maar u wilt het naar gelang kunnen configureren. Dan is deze cursus perfect voor u.

Front-ender: U doet theming voor Drupal en u heeft voornamelijk met template files gewerkt? Volg deze training en leer hoe contributed modules u kunnen helpen om de layout van uw site te veranderen en configureren, zonder code/template bestanden aan te raken. U leert tevens veelvoorkomende functies te implementeren door toevoeging van een module en fatsoenlijke configuratie ervan. Dit is toegespitst op het in elkaar klikken van een commerce website.

Projectmanagers: Als projectmanager op Drupal commerce projecten kan het interessant zijn om te weten wat Drupal commerce is en wat zijn sitebouw capaciteiten zijn. Leer hoe u Drupal commerce gebruikt en breid het uit: installeer modules en configureer ze om veelvoorkomende functies te implementeren.

Sales: Verkoopt u commerce projecten? Wilt u Drupal commerce projecten verkopen? Het is gemakkelijker om uw klant te overtuigen als u meer kennis heeft van Drupal commerce en zijn functionaliteit.

Hobbyist: U bent aan het spelen met drupal commerce, maar kunt niet alle informatie vinden. Deze cursus maakt je wegwijs in het drupal commerce universum. Je leert alles onderdelen kennen.

Professional (niet technisch): Bent u een professional buiten de IT wereld. Werkt u in een omgeving waar men een commerce website nodig hebben en bent u de vrijwillige die het voor elkaar moet krijgen? Deze cursus is perfect voor u. Deze cursus leert u hoe u drupal commerce gebruikt, hoe u het uitbreidt met modules en deze goed configureert zonder de code aan te raken.

Managers Door eens een site te configureren met drupal commerce krijgt u een goed gevoel van wat kan en niet kan. Wat tijd vraagt en wat niet. U leert ook de opportuniteiten kennen door er net iets dieper op in te gaan.

Waarde

Wilt u snel een drupal commerce website bouwen door gebruik te maken van de kracht van het commerce systeem? Deze training laat u zien hoe u de commerce modules gebruikt om algemene functies op uw site te bieden.

Leer hoe u geweldige commerce sites bouwt en gewone functies implementeert zonder de code aan te raken.

U bespaart een hoop tijd door het volgen van deze cursus, u leert niet alleen hoe u de commerce modules installeert en configureert, maar we vertellen u ook hoe ze samen werken. Drupal commerce configuratie kan heel moeilijk zijn, maar het wordt gemakkelijker met een beetje hulp van uw Dropsolid vrienden.

Schrijf je snel in: http://dropsolid.com/nl/drupal-commerce-training-17-18-maart-2014

Drupalversie: 
7.x
Auteur: 
EvyAcket
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee