afbeelding van mvkooten

Drupal developer, of wil je overstappen naar Drupal? (Gorinchem)

Stijlloos ontwikkelt moderne websites en apps met behulp van open source software. Onze websites en webshops worden gebouwd op basis van Drupal technologie. Naast websites ontwikkelen we mobiele websites en apps voor smartphones en tablets. We bouwen mobiele websites in adaptive en responsive design. Het ontwikkelen van apps doen we in Phonegap en Titanium technologie. Vrijwel al onze mobiele applicaties worden gekoppeld aan een Drupal CMS.

Binnen ons team krijg je met vele facetten te maken: front end development, back-end, API ontwikkeling en meer. Stijlloos doet geen grafisch design en werkt nauw samen met grafische vormgevers, dat verklaart onze naam.

Stijlloos is gevestigd in de gezellige binnenstad van Gorinchem, op minder dan 10 minuten lopen van het NS station. Op vrijdagmiddag hebben we regelmatig een borrel met andere web developers in onze regio.
Wegens uitbreiding van onze activiteiten moet ons developer team groeien. Stijlloos is een erkend leerbedrijf.

Per direct hebben wij een vacature voor:

Een leergierige en ambitieuze web / app developer

Keywords: Drupal, PHP, MySQL, Javascript, HTML, CSS.

Een prima kans voor developers die willen overstappen naar Drupal!

Kennis van en ervaring met Drupal, Phonegap en Titanium is een pré. We zijn op zoek naar full time inzet, maar parttime is natuurlijk bespreekbaar.

Ben je ambitieus, leergierig, en plan je een stevige toekomst in de Internet business? Kom kennismaken! Het delen van onderlinge kennis staat hoog in ons vaandel. Je krijgt volop ruimte om jezelf te ontwikkelen, en we bezoeken regelmatig belangrijke developer events in het buitenland, zoals de Drupal Developer Days.

Hebben we je interesse gewekt?

Neem contact op met: mels@stijlloos.nl of bel naar 06 - 44 25 63 43

Auteur: 
mvkooten
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee