Drupal Front-End Webdeveloper

Drupal Front-End Webdeveloper

Functieomschrijving

Bij het ontwikkelen van nieuwe concepten werk je in nauw verband samen met de
webdesigner. Je wordt betrokken van bij de analyse en ontwikkeling, tot het online plaatsen, alsook bij de nodige ondersteuning of modificaties nadien. Je ontwerpt en ontwikkelt webpagina's vanaf nul of bouwt verder aan reeds opgestarte projecten.

Profiel

Wij zoeken een enthousiast en getalenteerde developer. PHP en Drupal, maar ook HTML5, CSS3 en jQuery hebben voor jou geen geheimen meer. Je hebt ervaring met het bouwen van CMS sites. Verder kan je kan goed handelen met Photoshop en je weet je weg te vinden in Illustrator. Bij jou kunnen we terecht voor updates over de laatste trends in de sector. Het is dan ook jouw doel dit te integreren in toekomstige projecten.

Je hebt wel wat kaas gegeten van design en bouwt zodoende nauwlettend websites uit met oog voor de klant. Door jouw communicatieve vaardigheden werk je goed in teamverband, maar je kan ook zelfstandig werken. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent flexibel. Ook weet jij zin voor humor te combineren met discipline.

Aanbod

Wij bieden jou een gevarieerde job met verantwoordelijkheid binnen een jong en ambitieus bedrijf. Wij vormen een klein team met een aangename werksfeer waar ruimte is voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren

Stuur je C.V. en motivatiebrief naar hello@headfirst.be of neem contact met ons op via het nummer +32 472 86 08 51.

Auteur: 
HeadFirst
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee