afbeelding van EvyAcket

Drupal Gent 2 - 13 februari 2014

De eerste editie van Drupal Gent was alvast een succes! We waren verheugd door het feit dat we zo veel mensen konden bereiken met de organisatie van dit gratis Drupal event. Het was het ideale moment om nieuwe mensen te leren kennen die op zeer verschillende manieren met dit CMS in aanraking komen. We bedanken graag iedereen die aanwezig was voor de gezellige Drupal avond!

Aangezien het al even geleden was dat Drupal Gent plaats vond, merkten we dat er een heleboel mensen zijn die op het event zijn afgekomen om "Drupal te leren kennen". We deden enkele sessies over performance en Sublime, wat voor hen misschien al een stap te ver was. Daarom zorgen we in de volgende editie voor sessies die beginners kunnen inspireren en verder helpen bij de eerste stappen in Drupal om zo hun eigen website uit te bouwen. Dit wil niet zeggen dat meer ervaren Drupal Developers niet welkom zijn, kom gerust langs om zelf je kennis te delen. Ook voorstellen om zelf een sessie te geven mogen opgestuurd worden naar info@dropsolid.com

We voorzien net zoals de eerste Drupal Gent een hapje en een drankje. Iedereen is welkom voor de 2de editie op donderdag 13 februari vanaf 19 uur in ons kantoor in de Achilles Musschestraat 52 te Gent. Zoals vorige keer werken we opnieuw met inschrijvingen, schrijf je dus snel in voor de volgende Drupal Gent!

Meer info en inschrijvingen op: http://dropsolid.com/nl/events/drupal-gent-ii

BE THERE AND BECOME A DRUPAL ROCKSTAR!

sponsered by Dropsolid "Uw partner voor Drupal websites"

Auteur: 
EvyAcket
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee