afbeelding van Imre Gmelig Meijling

Ervaren Drupal ontwikkelaar(s) bij Ordina

Wij zoeken een ervaren Drupal developer om ons te helpen bij spraakmakende moderne toepassingen. We hebben behoefte aan stevige Drupal ervaring. We willen je zowel zelfstandig als in teamverband in kunnen zetten. Je bent een goeie all-round developer en kunt anderen onderwijzen en overtuigen van (technische) beslissingen en je hebt een eigen visie. Je realiseert ook eigen Drupal modules, of gebruikt bestaande componenten en zet die in om maximaal resultaat te behalen. Je bent Scrum minded en je werk is je lifestyle.

Bij Ordina werken denkers en bouwers van digitale werelden. Onze ambities zijn groot. Als Drupal Developer bij Ordina ben je essentieel in technisch uitdagende en vernieuwende projecten. Onze Drupal Ontwikkelaars willen het beste van het beste met als doel de klant te helpen.
● Je staat aan de basis van een Scrum team wat gaat werken aan grote Drupal websites en applicaties
● Je werkt aan onderdelen maar ziet het grote geheel
● Je signaleert verbeterpunten, zowel in je project als in de deliverables
● Je bent kritisch naar je eigen werk en het werk van collega's
● Je gaat tot het uiterste om dingen goed te doen

Functie eisen

Minimaal 2 jaar ervaring in Drupal module development of vergelijkbare .Net/Java achtergrond
Je bent bekend met GIT, SVN, Drush en Display Suite
Je hebt ervaring met Shell scripts en Deployments scripts
Je schrijft geoptimaliseerde code volgend de Drupal Coding Standards
Je bent kritisch, zowel naar klantwensen als naar eigen werk en dat van anderen
Je denkt mee in de oplossing die onze klanten het beste helpen
Je bent flexibel en geen 9-to-5 persoon

Je vind het leuk om bij te blijven op Drupal, Web development, Mobiele toepassingen, Responsive Design, e.d. Je bent natuurlijk gepassioneerd over Drupal en Open Source. Wanneer je een module hebt gepubliceerd of onderhoud, zijn we direct in je geïnteresseerd. Als je bekend bent met OOP, Java, Symfony, SOLR en Varnish, bellen we je vandaag nog terug.

Over Ordina

Ordina realiseert spraakmakende Apps en online toepassingen. Wij werken voortdurend aan oplossingen om klantbehoeften in te vullen en waarde toe te voegen. Onze klanten vragen ons om daarbij te werken met de nieuwste trends me een snelle time-to-market. Daarom zet Ordina Mobile Drupal in als content management framework voor haar diverse mobiele toepassingen.

Solliciteer

Meer weten? Neem dan contact op met Kim Buunk, te bereiken op +31 6 10 64 54 14. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Drupalversie: 
8.x, 7.x, 6.x
Auteur: 
Imre Gmelig Meijling
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee