Drupal-ontwikkelaars gezocht door Finlet webstudio

De opdracht

Finlet webstudio is op zoek naar (ervaren) Drupal-ontwikkelaars die een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van een aantal websites gebaseerd op Drupal 7.

Finlet Media BV ontwikkelt en exploiteert onder andere de websites feestaanbieders.nl en leukecursus.nl. Begin 2012 is feestaanbieders.nl overgezet van een maatwerk cms naar Drupal 7. Op dit moment liggen er nog een aantal wensen voor aanpassing en uitbreiding van de Drupal-implementatie. Als deze aanpassingen en uitbreidingen zijn verwerkt, zal ook leukecursus.nl overgezet worden van het huidige maatwerk cms naar Drupal 7.

Finlet webstudio voert deze projecten uit in opdracht van Finlet Media BV. Om de voortgang te versnellen zijn we op zoek naar extra capaciteit op technisch gebied. Het gaat daarbij specifiek om technische werkzaamheden zoals het installeren en configureren van modules en het op maat maken van nieuwe modules. Op het gebied van theming is op dit moment voldoende capaciteit aanwezig.

Geïnteresseerden kunnen ons een motivatie en beschrijving van de ervaring met Drupal-ontwikkeling sturen.

Over Finlet webstudio

Finlet webstudio is onderdeel van Finlet BV, het moederbedrijf van Finlet Media BV. Met een team van enthousiaste professionals op het gebied van webdesign, ontwikkeling, interaction design, online marketing en conversieoptimalisatie werkt Finlet webstudio dagelijks aan uitdagende opdrachten voor klanten uit heel Nederland. Hoewel we ook op maat ontwikkelen, ligt de focus op het gebruik van de open source platforms Drupal en Magento.

Finlet webstudio is gevestigd in Kasteel Wolfrath in Born (Sittard-Geleen). We hebben geregeld projecten waarbij we extra capaciteit kunnen gebruiken. Afhankelijk van het project kunnen werkzaamheden ook (deels) vanaf de eigen werkplek worden uitgevoerd. Finlet webstudio werkt graag aan een langetermijnrelatie met ontwikkelaars waaruit beide partijen voordeel halen.

Contact

Rico van de Vin - Finlet webstudio
rico@finlet.nl
085-0020885

Drupalversie: 
7.x
Auteur: 
ricovandevin
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee