Drupal presentatie op TI/KVIV

Volgende week dinsdag (10 oktober), geef ik een presentatie over Drupal op een TI/KVIV avondactiviteit. De activiteit zal plaatsvinden in het Ingenieurshuis te Antwerpen (Desguinlei 214, Antwerpen) en start om 19:30h. De activiteit is gratis en staat open voor alle geïnteresseerden, mits je je vooraf aanmeldt op de website van TI/KVIV. Meer informatie en registratie op http://www.ti.kviv.be/drupal (en mogelijk ook op mijn blog). Tot dan?

Auteur: 
Dries
Door pivert op 11 oktober, 2006 - 11:37

Dries, kudos voor Drupal. Ik was op presentatie en die heeft me overtuigd om ons intranet / extranet met Drupal op te zetten. Enkel nog een meeting met de mensen die de content gaan leveren. Wel vervelend is dat concurrent joomla een aantal strakke themas heeft die flashier zijn 'out of the box'. Zal m'n eerste werk zijn dat aan te passen. Wie is de uitgever van het technisch boek dat binnenkort verschijnt over Drupal, dan hou ik die in de gaten.

En die Porsche (van je wishlist): die kan je ook gewoon huren bij Dockx. Vorig jaar verrassingske van m'n vrouw voor m'n verjaardag. Niet te doen :-)

Door Dries op 13 oktober, 2006 - 20:02

Bedankt voor het compliment, en welkom in de Drupal gemeenschap. Misschien tot op de eerste Drupal user meeting?

PS: dat van die Porsche zal ik aan mijn vrouw doorgeven. ;)

Door wattie op 1 november, 2006 - 14:26

Enkele foto's van de avond vind je op dit adres: http://www.flickr.com/photos/wattie/tags/drupal/

Beter laat dan nooit, hoop ik!

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee