afbeelding van EvyAcket

Drupal site bouw training 11-12 maart Gent

UPDATE wegens te weinig inschrijvingen voor de training van maart zal de training doorgaan op 22 en 23 april meer info: http://drupal.be/forum/drupal-site-bouw-training-22-23-april-gent

Webmasters/copywriters/content editors: Voert u al content in op Drupal of een CMS? U bent bekend met de basics van de Drupal CMS, maar u wilt het naar gelang kunnen configureren. Dan is deze cursus perfect voor u.

Front-ender: U doet theming voor Drupal en u heeft voornamelijk met template files gewerkt? Volg deze training en leer hoe contributed modules u kunnen helpen om de layout van uw site te veranderen en configureren, zonder code/template bestanden aan te raken. U leert tevens veelvoorkomende functies te implementeren door toevoeging van een module en fatsoenlijke configuratie ervan.

Projectmanagers: Als projectmanager op Drupal projecten kan het interessant zijn om te weten wat Drupal is en wat zijn sitebouw capaciteiten zijn. Leer hoe u Drupal core gebruikt en breid het uit: installeer modules en configureer ze om veelvoorkomende functies te implementeren.

Sales: Verkoopt u web projecten? Wilt u Drupal projecten verkopen? Het is gemakkelijker om uw klant te overtuigen als u meer kennis heeft van Drupal en zijn functionaliteit. Deze cursus toont u hoe Drupal core gemakkelijk uitgebreid kan worden met contributed modules.

Hobbyist: U bent aan het spelen met drupal, maar kunt niet alle informatie vinden. Zelfs het selecteren van goede modules kan een probleem zijn. Deze cursus zal u helpen om uw sitebouw vaardigheden te ontwikkelen. Breid drupal uit door contributed modules toe te voegen en ze goed te configureren.

Professional (niet technisch): Bent u een professional buiten de IT wereld. Werkt u in een omgeving waar ze opeens een kleine website nodig hebben en bent u de vrijwillige die het voor elkaar moet krijgen? Deze cursus is perfect voor u. Deze cursus leert u hoe u drupal gebruikt, hoe u het uitbreidt met modules en deze goed configureert zonder de code aan te raken.

Schrijf in.

Drupalversie: 
7.x
Auteur: 
EvyAcket
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.