afbeelding van domidc

Drupal Site Bouw Training 21-22 januari Gent

Webmasters/copywriters/content editors: Voert u al content in op Drupal of een CMS? U bent bekend met de basics van de Drupal CMS, maar u wilt het naar gelang kunnen configureren. Dan is deze cursus perfect voor u.

Front-ender: U doet theming voor Drupal en u heeft voornamelijk met template files gewerkt? Volg deze training en leer hoe contributed modules u kunnen helpen om de layout van uw site te veranderen en configureren, zonder code/template bestanden aan te raken. U leert tevens veelvoorkomende functies te implementeren door toevoeging van een module en fatsoenlijke configuratie ervan.

Projectmanagers: Als projectmanager op Drupal projecten kan het interessant zijn om te weten wat Drupal is en wat zijn sitebouw capaciteiten zijn. Leer hoe u Drupal core gebruikt en breid het uit: installeer modules en configureer ze om veelvoorkomende functies te implementeren.

Sales: Verkoopt u web projecten? Wilt u Drupal projecten verkopen? Het is gemakkelijker om uw klant te overtuigen als u meer kennis heeft van Drupal en zijn functionaliteit. Deze cursus toont u hoe Drupal core gemakkelijk uitgebreid kan worden met contributed modules.

Hobbyist: U bent aan het spelen met drupal, maar kunt niet alle informatie vinden. Zelfs het selecteren van goede modules kan een probleem zijn. Deze cursus zal u helpen om uw sitebouw vaardigheden te ontwikkelen. Breid drupal uit door contributed modules toe te voegen en ze goed te configureren.

Professional (niet technisch): Bent u een professional buiten de IT wereld. Werkt u in een omgeving waar ze opeens een kleine website nodig hebben en bent u de vrijwillige die het voor elkaar moet krijgen? Deze cursus is perfect voor u. Deze cursus leert u hoe u drupal gebruikt, hoe u het uitbreidt met modules en deze goed configureert zonder de code aan te raken.

Schrijf je hier in: http://dropsolid.com/nl/drupal-site-building-21-22-januari-2014

Auteur: 
domidc
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee