Drupal webdeveloper (architect) - Occhio

Vacature Drupal programmeur

Heb jij zin in een nieuw avontuur? Ben jij een hele goede Drupal architect developer en wil je vooral ook een hele gezellige werkplek met leuke collega's waar plezier in het werk en daarbuiten een belangrijke rol speelt, naast mooie projecten uitvoeren van topkwaliteit? Werk je nu voor jezelf, maar mis je het sparren met een team, het delen van kennis en samen aan zinvolle projecten werken?
Vind je het ook zo te gek om aan complexe (en soms minder complexe) internetprojecten te ontwikkelen? En kun je naast je technisch inzicht ook je creatieve kennis inzetten om samen met het team onze opdrachtgevers van een zo goed mogelijke site of webapplicatie te voorzien?
Dan is deze vacature misschien wel op jouw lijf geschreven!

De baan

Werken bij Occhio is allereerst ontzettend leuk! Leuke mensen hebben plezier in hun werk en dat uit zich, met de juiste expertise, in kwalitatief hoogstaande en slim doordachte oplossingen.
Bij Occhio werken we met een team van 16 enthousiastelingen veelal aan internetprojecten volgens scrum en dat betekent maatwerk, waarbij geen project hetzelfde is. Binnen ons team hebben we twee projectmanagers, en een hele bups developers met uiteenlopende specialiteiten (front end developers, back end developers, werkend met zowel WordPress, PrestaShop als Drupal, en designers).

Wij bieden graag een plek binnen Occhio, aan de Drupal developer die:

 • een technische opleiding heeft op HBO of universitair niveau (Informatiekunde, ICT, Mediatechnologie) een slimme, oplossingsgerichte meid of gozer is;
 • uit (de buurt van) Amsterdam komt;
 • minimaal 4 dagen p/wk wil werken (3 om 4 dagen is een optie);
 • zeker meerdere jaren werkervaring met Drupal projecten heeft (Drupal 7 en een mening over Drupal 8);
 • GIT en PHP kan dromen
 • Views, Drush, eenvoudige custom modules kent
 • Kennis van bestaande contrib modules heeft en een afweging kan maken tussen gebruik maken van maatwerk of bestaande modules
 • een klantvraag kan vertalen naar een geschikte Drupal-oplossing
 • goed kan overleggen met Interaction Designer en Front end Developer van het (scrum)team om tot een goed resultaat te komen;
 • ervaring heeft met de scrummethode;
 • kritisch is, eigenwijs is, maar dan wel met een betere oplossing komt.
 • een grote inspiratiebron is voor collega’s;
 • houdt van lekker eten en ook niet bang is van een hap sneeuw op de piste.
 • pre: ervaring met het bouwen van toegankelijke websites, Sass, JavaScript, jQuery, scrum, features

Kwaliteit en verantwoordelijkheid in het werk in combinatie met het plezier dat je hebt in de samenwerking met opdrachtgevers staan voorop bij Occhio. Complexe projecten, met veel techniek, maar ook een opdrachtgever die veel aandacht nodig heeft, vinden we leuk. Het is belangrijk om helder naar de klant te zijn en geweldige en nieuwe ideeën overtuigend aan de klant te kunnen presenteren.

Je functietaken

Aansluiten bij doelstelling van de opdrachtgever

Bij Occhio werken we in kleine teams van kennisgebieden, cirkels , waarbij je in jouw Drupal team werkt aan projecten voor klanten en zelf bijdraagt aan ontwikkelingen.
Als Drupal architect werk je dus in een klein hecht team met Drupal Site Builders aan het realiseren van Drupal projecten.

Je zult mooie, interessante en functionele websites ontwikkelen - over het algemeen grote complexe projecten. Jouw werk is belangrijk, want dit draagt voor een groot deel bij in de doelstelling die onze opdrachtgever wil bereiken. De uitstraling zal goed passen bij wat de klant graag wil overbrengen.

Overleg met team

Je overlegt veel met je collega's (design en front end development) tijdens het scrummen, waarbij je afstemt hoe de functionele eisen van onze opdrachtgevers het beste omgezet kunnen naar een goede oplossing via Drupal. Je neemt uiteraard ook actief deel aan het periodieke technisch overleg waarin alle trends & technieken worden besproken.

Kritisch en oplossingsgericht

Je bent kritisch en stelt de juiste vragen en komt met voorstellen voor verbetering. Daarbij houdt je het beschikbare budget ook in de gaten.

Een bron van inspiratie

Inspiratie biedt je door jouw kennis binnen het vakgebied te delen met je team en door constant op de hoogte te blijven van wat er speelt binnen de Drupal community

Wat we bieden

We bieden een baan vanaf 3,5 tot 5 dagen per week in een leuke, informele en ontspannen werkomgeving (SONOS, stoelmassage, tafelvoetbal na de gezamenlijke lunch en natuurlijk do-mi-bo) waar hard gewerkt wordt met de nieuwste technieken en voor veel verschillende klanten. Kwaliteit en verantwoordelijkheid in je werk in combinatie met het plezier dat je hebt in de samenwerking met klanten staan voorop bij Occhio.

occhio-team-in-de-sneeuw

Wie je collega's zullen zijn zie je op onze teampagina en wat we zoal naast het werk doen staat soms gedocumenteerd op Flickr.

Reageren

Ben je geïnteresseerd en denk je een goede aanvulling te zijn in ons team? We horen dan graag van je. Stuur je curriculum vitae en je portfolio samen met een motivatiebrief naar:
werken@occhio.nl
t.a.v. Joris van Gelder
(tel: 020-3207870)

Vermeld duidelijk naar welke functie je solliciteert. Serieuze sollicitaties ontvangen altijd binnen een paar dagen een reactie.

Acquisitie n.a.v. deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

BijlageGrootte
Image icon logo-occhio.png6.13 KB
Auteur: 
yessica
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.