afbeelding van One Shoe

Drupalspecialist One Shoe zoekt ambitieuze frontend developer

One Shoe, de Drupalspecialist van Nederland is opzoek naar een ambitieuze frontend developer! Ben jij dat? Lees dan snel verder!

One Shoe heeft zich 7 jaar geleden gespecialiseerd in grootschalige open source webdevelopment projecten en implementaties op basis van Drupal. One Shoe gebruikt Drupal als Enterprise Content Management systeem en is nauw betrokken bij de community van Drupal en het organiseren van Drupal events. One Shoe werkt onder andere voor (inter)nationale opdrachtgevers aan middelgrote en grote opdrachten. One Shoe is een full advertising & digital agency en biedt meer dan alleen webdevelopment. Zo hebben we ook user experience, advertising en mobile development professionals in dienst! Bij One Shoe werken momenteel 40 personen.

Het monumentale kantoor van One Shoe ligt in het hartje centrum van Utrecht op een paar minuten lopen van Utrecht CS. Het kantoor ligt in het bruisende hart van Utrecht en is voorzien van een eigen cafe, een gameroom en een grote tuin waar in de zomer gewerkt kan worden!

Functieomschrijving: Senior PHP front end webdeveloper
Voor grote en middel grote opdrachtgevers realiseer je websites en webapplicaties. Doormiddel van creatieve toepassing van XHTML, CSS, MySQL en Drupal realiseer je de wensen en eisen van de opdrachtgever tot een gedegen eindproduct. Je werk is frontend en implementatie gericht met als doel een mooi eindresultaat die voldoet aan de wensen van de opdrachtgever.

Werkzaamheden
• Het vertalen van grafische- en functionele ontwerpen naar websites en webapplicaties. De hierbij gebruikte technieken zijn XHTML, CSS, Javascript, Flash, PHP en MySQL.
• Ondersteuning bieden aan collega's reeds opgeleverde websites en het beantwoorden van vragen van gebruikers.

Functie-eisen
• Gedegen kennis van XHTML, CSS, en Javascript (AJAX).
• pre: Ervaring met PHP 5 / MySQL
• Affiniteit / Ervaring met Content Management Systemen (ervaring met Drupal is een pré)
• Zelfstandig, Accuraat, Kritisch
• Oplossingsgerichte en creatieve werkhouding
• Taalvaardigheid: zowel Nederlands als Engels zeer goed
• Stressbestendig en dienstverlenende instelling
• Minimaal 32 uur per week beschikbaar

Cultuur en ontwikkeling
One Shoe heeft een informele werkcultuur waarbij persoonlijke ontwikkeling, het op tijd leveren van een gedegen product en een hoop fun voorop staat.

wat bieden we
We bieden een goed salaris, zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden in vorm van pensioen, verzekeringen en vakantiedagen en een great place to work!

Ben jij die persoon die we zoeken? Stuur dan je CV en/of portfolio per e-mail naar ons op of neem contact op met:

One Shoe
+31(0)302317521
Janskerkhof 16
3512 BM Utrecht
vacature@oneshoe.nl
www.oneshoe.nl

Drupalversie: 
nvt.
Auteur: 
One Shoe
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee