afbeelding van bertboerland

Echte Backend devs, welkom op DOP

DOP maakt aardig wat en aardige websites in Nederland. Met name in media (manbijthond.nl, ncrv.nl, intranet NOS, dichtbij.nl, disney etc), overheid (rijswijk.nl, breda.nl) en andere organisaties als VVN en Natuurmonumenten.

En daarom zijn we altijd op zoek naar goede developers. Frontend maar met name Backend. Wellicht dus naar u. Je CV is je uid op d.o. Je kwaliteit is de code die je geschreven hebt. Je communicatieve vaardigheden zijn deels online te lezen.

Wat zoeken we:
Vrouwen en mannen met een passie voor open osurce, die Drupal van binnen en van buiten kennen en iets bij te dragen hebben aan de Dryupal gemeenschap.

En wat bieden we dan:
De toekomst :-) we zijn met een grote groep ontwikkelaars bezig nieuwe sites te bouwen voor corporate klanten, media klanten en overheden. Sites die niet meer pagina georienteerd zijn, sites die niet meer in een browser bekeken hoeven te worden en sites die scoren bij de beste in Nederland als het gaat om techniek, performance en werking. We zijn met name goed in deze zaken en dat kunnen we je bieden, een groeipad om samen met ons verder te gaan om deze techniek breder in te zetten, eenvoudiger te maken en meer klanten mee te bedienen. Maar ook om samen nieuwe SaaS diensten te ontwikkelen. En zo hebben we nog wel wat leuke ideeen

Als je denkt dat je kwalificeert. Als je wilt werken bij de nummer een Drupal shop, doe me een mail. bert punt boerland @ dop punt nu.

En anders, beste wensen voor 2012 naar de gehele Drupal gemeenschap... :-)

Auteur: 
bertboerland
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.