Ervaren Drupal developer als partner bij een start-up

Ben jij die ondernemende Drupal programmeur en heb je zin om deel uit te maken van een nieuw internet start-up, dat een gat in de markt gaat opvullen, dan zou dit je kans kunnen zijn.

Wie zijn wij:
Drie ondernemers die samen een nieuw online concept starten (Harold van der Hoeven, John Tillema en Dimer Schaefer). De marketing- en vakinhoudelijke kennis is met ons drieën vertegenwoordigd. We missen nog een puzzelstuk.

Wat is het project:
Een vergelijk website welke de variabelen (o.a. prijzen) vergelijkt tussen de aanbieders van product X. Het concept is vergelijkbaar met een website waar je occasions of vliegtickets kunt vergelijken op prijs (en bijv comfort).

Wat verwachten we van je?
1. Ervaring met een vergelijkingswebsites met verschillende variabelen
2. Het toe- of aanpassen van een upload-plugin
3. Het inrichten van de content onderdelen van de rest van de site
4. Basic frontend werkzaamheden obv styleguide

Beschikbaarheid?
We zien graag per direct je beschikbaarheid en we verwachten dat het 1 a 2 maanden duurt om de website te programmeren. Het is onze ambitie om het eerste kwartaal nog live te gaan. Daarna zal de website permanent worden aangepast. Dit kost naar verwachting 1 tot 2 dagen per week aan programmeerwerk.

Locatie van werkzaamheden
Je moet bereid zijn om 1 dag per week in Rotterdam / Den Haag te werken. Daarnaast werk je vanuit huis of op locatie als je dat wilt.

Wat bieden we jou:
Fair share van deze start-up op basis van Vesting & Cliff uitgangspunten (zie google).

Geïnteresseerd?
Een Interactie Ontwerp (IO) hiervoor is inmiddels uitgewerkt. Als je geïnteresseerd bent sturen we je een link waar je het IO kunt bekijken. Het IO laat zien dat de site simpel, snel en doeltreffend is. Je kunt hiervoor het best direct mailen naar john@protocow.com.

Auteur: 
John.Tillema
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee