exposed filter in view autoselect taxonomy

Hoi iedereen,

Momenteel ben ik bezig met een website bezig waar ook de koopzondagen op staan van betreffend bedrijf. Ik heb een taxonomy lijst gemaakt waarin ik alle maanden van het jaar in heb staan.

Bij het aanmaken van een koopzondag node moet ik selecteren uit de taxonmy lijst welk maand de koopzondag valt. Met de module views laat ik deze geordend per maand op de website zien. En daarbij zit ook een exposed filter optie. Deze werkt perfect, wanneer ik januari aan klik geeft hij alleen de koopzondagen in januari.

Nu wil ik dat deze automatisch op de maand staat die het momenteel is. Dus dat hij deze maand automatisch op juni staat, zodat alleen de koopzondagen van juni te zien zijn. Volgende maand springt deze automatisch naar juli toe etc etc...

Heeft iemand een idee hoe ik dit het beste kan doen?

bedankt alvast!

Drupalversie: 
7.x
Auteur: 
sreeb
afbeelding van hullabaloo
Door hullabaloo op 28 juni, 2012 - 11:41

Je kan hiervoor wellicht beter met modules zoals date en calendar werken, waarbij je een bepaalde activiteit een datum meegeeft. Op basis van die datum kan je in views dan per maand de activiteiten gaan tonen en een lijst van de activiteiten die deze maand plaatsvinden, weergeven.

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee