Front page policy

Wat is eigenlijk de policy om posts op de voorpagina te plaatsen? Ik heb nu de post voor de DUG op de voorpagina gezet maar is dat wel OK? Het is ook zichtbaar voor de bezoekers van drupal.nl en misschien is het dat beter niet?

De vorige bovenste post stond er al een tijdje dus hoop ik dat het niet te erg is van een nieuwe erop gezet te hebben.

Auteur: 
Jax@drupal.org
afbeelding van hansrossel
Door hansrossel op 27 juli, 2009 - 01:42

Bij mijn weten is er voor drupal.be/nl geen front page policy. We zouden kunnen de aanbevelingen op http://drupal.org/node/21923 volgen.

Omdat er in ons taalgebied een stuk minder activiteiten zijn dan op drupal.org en omdat België en Nederland geografisch toch behoorlijk dicht bij elkaar liggen denk ik dat het geen probleem en zelfs een goed idee is dat de lokale user groups hun bijeenkomsten naar de homepage promoveren.

Voornaamste lijkt mij dat het over niet-commerciële zaken gaat, over Drupal gaat en belangrijk genoeg is om op de homepage te staan. Dat laatste is uiteraard het moeilijkste aspect, maar hangt ook sterk af van de beschikbaarheid van homepagenieuws. Als er in de toekomst meer nieuws zou zijn kunnen we strenger worden.

Hans
KOBA

afbeelding van batigolix
Door batigolix op 6 augustus, 2009 - 22:30

wat mij betreft is de policy als volgt: de auteur vraagt of zijn bericht op de voorpagina mag en de beheerder plaatst het (tenzij hij ernstige bezwaren ziet)

boris
===
druppelend sinds 2005

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee