Gezocht: Developer voor ondersteuning oplossen performance issues

In de afgelopen maanden is in Drupal 6 een Dating site voor een klant gebouwd. Inmiddels is de functionaliteit dusdanig uitgebreid waardoor de performance nu een groot probleem wordt. Met behulp van Views zijn zeer complexe overzichten gemaakt. Daarnaast zijn er ook een online functie en complexe accesslog onderdelen in de site die voor een enorme belasting van het systeem zorgen. Om deze problemen op te lossen ben ik op zoek naar iemand die met een frisse blik de site kan analyseren en vervolgens kan (mee)werken om de problemen te verhelpen en de site te optimaliseren.

Mocht je zelf geen interesse of tijd/middelen hebben om hier aan mee te werken, dan zijn we heel benieuwd naar contacten uit je netwerk die wel beschikbaar zouden kunnen zijn.

Neem even contact met me op om aan te geven of je interesse hebt en dat we de details kunnen doorspreken zodat je een goede prijsopgaaf kunt maken. Het project kan per direct worden opgestart. En anders het liefst zo spoedig mogelijk aangezien de website al live is en versie 2 (multi language/multi domain ondersteuning) een dezer dagen opgeleverd gaat worden.

met vriendelijke groet,

Joost van der Locht
joost@trisum.nl

PS. Ik ben bezig om meer Drupal ontwikkelactiviteiten uit te gaan besteden. Dus bij goed verloop van deze werkzaamheden zullen er meerdere volgen.

Drupalversie: 
6.x
Auteur: 
joostvdl
afbeelding van skilip
Door skilip op 3 november, 2010 - 16:16

Zelf heb ik jammer genoeg geen tijd, maar wellicht is dit wat voor je: http://acquia.com/resources/webinars/accelerating-website-performance-and-flexibility-varnish-cache

Door joostvdl op 3 november, 2010 - 16:19

Even een aanvulling. De infrastructuur is reeds gebaseerd op Mercury. Daar is dus geen winst meer te behalen. Het zit echt in de code.

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee