Gezocht: Drupal developer met interesse in Big Data en Semantisch web

We zijn opzoek naar een enthousiaste leergierige developer voor het journalistieke platform Kout. Ben jij geintereseerd in de nieuwe kansen van Big Data en het semantische web. Stuur dan een bericht, en vertel ons waarom, naar info@atelierva.nl.

We bieden je de kans om de technische lead te nemen bij een startup met veel potentie. Kout wil een centrale rol vervullen in het ecosysteem van beslissers en participanten rondom het onderwerp Duurzame Energie. Als journalisten baseren we ons werk op netwerkanalyses; zo willen we een service zijn voor de overheid, energiebedrijven, producenten en omwonenden die actief de energietransitie vormgeven.

Jouw uitdaging
De uitdaging voor jou is om een volwaardige Drupal omgeving neer te zetten waar gebruikers actief onderdeel van zijn. Je bouwt een systeem waar gebruikers zelf content aanleveren, en de frontpagina bepalen. Verder koppel je databases en ontologieen samen, en gebruik (of leer) je crawlers de juiste data te vergaren.

Wat wij bieden
We bieden je een leuke open werksfeer waar iedereen leert en kennis deelt. Op afstand werken is geen probleem. Wij zitten in het centrum van Amsterdam. In de toekomst zijn ook andere projecten, op het gebied van stedenbouwkundige platforms en apps gepland. Misschien wil je daar ook een rol in vervullen.

kwalificaties:
* Goede webdevelopment vaardigheden
* Kennis van Drupal, Solr, Nutch, Mysql
* PHP, JAVA
* Expertise van Amazon Web Services en Ubuntu Linux (pre)
* Kennis van semantic frameworks (pre)
* Freelancer

Interesse? dan drinken we graag een kop koffie met je, om jouw wensen en opdrachttarief verder te bespreken.

Drupalversie: 
8.x, 7.x
Auteur: 
AtelierVA
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee