Gezocht: Drupal ontwikkelaar (combinatie met basisonderhoud netwerk)

Bond Beter Leefmilieu zoekt
voltijds Druapl websiteprogrammeur / netwerkbeheerder (m/v)

Bond Beter Leefmilieu (BBL)is een organisatie met een 40-tal medewerkers en een 15-tal websites. Voor het secretariaat in Brussel werft BBL een voltijds Drupal websiteprogrammeur / netwerkbeheerder aan met een contract voor onbepaalde duur. Ben je in één van deze domeinen bedreven? Dan ben je onze man of vrouw. Je krijgt de kans om te groeien in je functie en kennis op te doen over het domein dat je eventueel minder beheerst. Een job met variatie! Op termijn komt de klemtoon te leggen op het beheren en programmeren van onze websites.

Omschrijving van de functie
-----------------------------

Je staat in voor de verdere uitbouw van ons “multisite platform” binnen het open source CMS systeem DRUPAL. In eerste instantie doe je dit samen met een extern websitebureau. In totaal beheer je een 15-tal websites, met in totaal meer dan 1 miljoen unieke bezoekers per jaar. Je staat in voor het ontwikkelen, uitbouwen en updaten van de websites en ondersteunt BBL medewerkers in de analyse- en de testfase. BBL streeft naar uniformiteit in lay-out en toepassingen en kiest daarvoor voor gemeenschappelijke features en modules. Je waakt over de technische uniformiteit. Daarnaast implementeer je stap voor stap CiviCRM binnen het multisite platform.

Je staat na een inwerkperiode tevens in voor het basisonderhoud van ons netwerk, servers, werkstations en telefooncentrale. Voor complexe taken kun je terugvallen op externe IT leveranciers.

Jouw resultaatsgebieden (na inwerkperiode):
----------------------------------------------

1. Verantwoordelijk voor het technisch beheer en ontwikkeling van de BBL websites. Je staat tevens in voor het aansturen van externe leveranciers. Je ondersteunt BBL medewerkers in de analyse- en testfase van hun website.
2. Uitwerken, implementeren, verfijnen en opvolgen van het IT-beleid afgestemd op de organisatienoden, in samenspraak met de leidinggevende.
3. Het mee adviseren van de analyse, het implementeren en het opvolgen van toepassingen die de bedrijfsprocessen ondersteunen en het zelfstandig beheren van lokale softwareapplicaties.
4. Verantwoordelijk voor het operationeel beheer van het netwerk, de servers (data-, backup-, mailserver), werkposten, telefooncentrale en –toestellen.
5. Het bieden van praktische ondersteuning aan BBL medewerkers inzake IT of telefoongerelateerde vragen of problemen.
6. Op de hoogte blijven van technologische ontwikkelingen in functie van de IT behoeften van BBL.
7. Verzorgen van interne communicatie, gebruikerstips en vorming omtrent IT aangelegenheden.

Profiel
---------------

- Je genoot bij voorkeur een informaticaopleiding. Relevante werkervaring is een vereiste.
- Je hebt minstens basiskennis van Drupal en PHP.
- Kennis van netwerk- en serverbeheer binnen een Windows omgeving is een pluspunt.
- Informatica is voor jou een passie. Je leert graag bij.
- Je weet meerwaarde te halen uit het werken met een multidisciplinair team, je bent sterk in analytisch denken, neemt initiatief, je kan planmatig en zelfstandig werken en je bent flexibel van aard.

Ons aanbod
--------------------

- BBL biedt zijn medewerkers een leuke,aangename en inspirerende werkplek. We hebben de ambitie om onze medewerkers blijvend te stimuleren en actief te begeleiden zodat ze zich maximaal ontwikkelen. We kiezen ervoor om binnen deze context expliciet aandacht te besteden aan een evenwicht tussen professionele en privéambities. We vormen een waardegedreven team waarbinnen talenten, collegialiteit, inbreng en inzet worden beloond.” (Interne HR-missie BBL, mei 2008)
- Je wordt gecoacht en begeleid door je coördinator. Jaarlijks vindt er een functionering- en planningsgesprek plaats.
- Wij bieden je een functiegerichte verloning (bruto loon tussen € 34.800/jaar bij twee jaar relevante anciënniteit, € 35.914/jaar bij vijf jaar en € 38.140 /jaar bij zeven jaar) en een voltijdse tewerkstelling (35 uren week) met een contract van onbepaalde duur, gratis woonwerkvervoer (NMBS, MIVB, De Lijn) en een fietsvergoeding. Na twee positieve evaluaties kun je doorgroeien naar een hoger barema.
- We moedigen je aan om je verder te ontwikkelen en bij te scholen.
- Wij zijn geïnteresseerd in je kwaliteiten ongeacht je geslacht, handicap, etnische afkomst en nationaliteit. Wij verzekeren een professionele en discrete behandeling van je kandidatuur.

Praktisch
----------------
Heb je interesse, gelieve je motivatiebrief voorzien van CV voor 15-04-11 enkel elektronisch over te maken aan danny.jacobs@bblv.be

De sollicitatieproef en –gesprekken vinden plaats op woensdagvoormiddag 27/04.

Voor meer inlichtingen betreffende deze vacature kun je contact opnemen met Bram Dousselaere, tel. 02/282.17.45; bram.dousselaere@bblv.be

Drupalversie: 
6.x
Auteur: 
Bram_D
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.