afbeelding van MarcoVanVliet

Gezocht - Ervaren Drupal developer eFocus Utrecht

Als ervaren Drupal Developer kom je ons team versterken. Zie jij het als een uitdaging om voor grote opdrachtgevers als FrieslandCampina, C1000, WarChild en Rabobank te werken en ben je op zoek naar een afwisselende baan in een informeel en enthousiast team? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?
eFocus is een top-5 fullservice internetbureau. Met ruim 130 professionals in Utrecht, Amsterdam en Amersfoort, ontwikkelen wij websites, verzorgen online marketing en optimaliseren wij online conversie. Alles draait in onze aanpak om het behalen van online effect. Dit doen we onder andere voor opdrachtgevers als: C1000, AFM, DELA, FrieslandCampina, Guus Meeuwis, Philips, SEAT, Rabobank, Škoda en War Child.

Samen met Cure4Finance, Diago, Medicore, ShopWorks en Nines maakt eFocus onderdeel uit van eFocus Groep. De ruim 300 collega’s van eFocus Groep zijn ondernemend, plezierig ambitieus en hebben passie voor hun vak.

Wat ga je doen als Drupal Developer (PHP)?
Wij zoeken een Developer met kennis en ervaring als het om Drupal gaat. Je gaat de technische leiding op je nemen binnen verschillende projecten. Vandaar ook dat relevante werkervaring op dit gebied een must is. Daarnaast ben je bekend met projectmethodieken zoals SCRUM en waterval. Mocht je hiermee nog geen ervaring hebben, dan zorgen we er samen voor dat je deze methodes snel onder de knie krijgt. Uiteraard willen de projectmanagers de projectvoortgang in de gaten blijven houden. Daarom heb je regelmatig overleg met de verschillende projectmanagers. Je beantwoordt vragen en laat de voortgang van het project zien. Ook overleg je regelmatig met de Frontend Developers en informatieanalisten. Je bent vanuit techniek het centrale aanspreekpunt binnen een project. Niet alleen voor andere disciplines, maar ook voor je directe collega’s op de development afdeling. Je kan dus goed met mensen overweg en beschikt over de capaciteiten om je collega’s ook op een hoger niveau te brengen. Wil je later verder, dan kun je doorgroeien naar software architect, technisch consultant of teamlead. De standplaats voor deze functie is Utrecht.

Wat vragen wij van je als Drupal Developer (PHP)?

 • Kennis van het open source CMS ‘Drupal’;
 • Ervaring met PHP en MySql;
 • Ruime ervaring in het opzetten van Drupal (6 en/of 7) websites;
 • Ervaring met module development in Drupal;
 • Kennis van Drush en het beheren van Drupal sites in OTAP omgevingen is een pré;
 • Theming is een pré. Laat je hierdoor alsjeblieft niet afschrikken, we zoeken echt een backender!

Wat bieden wij jou als Drupal Developer (PHP)?
Bij eFocus bieden we je een uitstekend salaris, passend bij je leeftijd, opleiding en werkervaring. Ook bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de mogelijkheid om parttime te werken (32-40 uur) en met onze flexibele werktijden kun je tot 10.00 uur je werkdag beginnen. Je komt terecht in een plezierige werkomgeving waar informele omgangsvormen centraal staan en waar er volop ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief! Op onze website vind je een uitgebreid overzicht van onze arbeidsvoorwaarden. Verder profiteer je van de volgende voordelen:

 • Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief;
 • Een prima pensioen en collectieve zorgverzekering;
 • Een inspirerende werkomgeving;
 • Een leuk en gemotiveerd team van collega’s.

Interesse? Solliciteer direct!
Ben jij ook plezierig ambitieus en wil je werken in een jong team? Kijk op www.efocus.nl of neem contact op met Technical Director Marco van Vliet (marco.van.vliet@efocus.nl) of Corporate recruiter Charlie Sett (charlie.sett@efocus.nl) via 088 - 648 00 00.

Drupalversie: 
8.x, 7.x, 6.x
Auteur: 
MarcoVanVliet
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee