Hulp gezocht website groene vrijwilligersorganisatie

Stichting Groenkracht promoot en realiseert duurzame sociale stadslandbouw in Delft en omstreken. Zo helpen we burgers, gemeente en woningcorporaties de openbare ruimte op te waarderen naar buurtuinen, fruitboomgaarden en ander mooi en eetbaar groen. Mensen zoals jij en ik kunnen op die manier zelf een grote invloed uitoefenen op hun eigen leefomgeving. We gebruiken deze groene projecten ook om mensen weer dichter bij elkaar te brengen. De stichting bestaat voor het overgrote deel uit vrijwilligers.

We hebben al enige tijd een website ( www.groenkracht.nl ) op basis van Drupal die door mij op amateuristische wijze in elkaar is gesleuteld. Ik doe er veel te weinig mee zodat ik elke keer als we wat willen veranderen weer diep de materie in moet duiken die ik eigenlijk maar half snap.

We zijn op zoek naar iemand die ons vrijwillig of tegen een kleine vergoeding kan helpen onze website af en toe te verbeteren en beheren. Het maakt niet zoveel uit of je een ervaren of beginnende Drupal-ontwikkelaar bent. Het is al snel beter dan wat ik zelf kan. Misschien is het juist een leuk ervaringsproject voor een student. Tegelijkertijd draag je ook nog een steentje bij aan een mooiere groenere samenleving.

Heb jij zin om onze website naar een hoger plan te tillen en mee te denken hoe we de site interactiever kunnen maken en ook bijvoorbeeld crowdfunding op onze website mogelijk te maken?

Neem dan even contact met me op:
Eric Pol
Email: groen@groenkracht.nl
Tel: 0641281174

Drupalversie: 
7.x
Auteur: 
hcpol
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee