Ik ben opzoek naar een Drupal developer die voor mij 16 uur per week gegarandeerd gaat werken op locatie in Veghel.

Ik ben opzoek naar iemand die minimaal 2 dagen per week (2x8 uur) naast mij komt zitten en opdrachten aan onze Drupal website wilt doen. Dit zijn simpele tot complexe opdrachten.

Locatie is Veghel in Noord-Brabant. Amsterdam bestaat ook tot de mogelijkheid!

Auteur: 
Johan
Door msn op 11 oktober, 2014 - 18:05

Hallo Johan,

Jouw vraag wekt bij mij de vraag op waarom je de huidige mogelijkheden van werken op afstand uitsluit. We hebben internet met skype, teamviewer, videochat, beeldtelefoneren en vele andere mogelijkheden om van bijna elke willekeurige plek in de wereld naast je te komen zitten.

Ik werk al jaren met oa skype en teamviewer als ondersteunende media, nationaal en internationaal (Belgie, Italie, USA, Mexico). Het merendeel van deze mensen (ook in NL) heb ik persoonlijk nooit ontmoet. Via deze media is een prima relatie op te bouwen. Ook om mij heen, in mijn netwerk, zie ik veel zelfstandigen die hun opdrachten verwerven en uitvoeren met behulp van internet en werken op afstand.

Het bedrijf Voys heeft deze week nog aangetoond dat het ook werkt in een bedrijfsomgeving met meerdere medewerkers, zie http://www.voys.nl/weblog/voys-verhuist-n-week-naar-het-buitenland (nee geen relaties, ik ken het bedrijf alleen vanuit het nieuws).

Locatie onafhankelijk werken is geen toekomstbeeld maar de huidige werkelijkheid.

Natuurlijk zijn er ook nadelen mbt locatie onafhankelijk werken, ieder individu moet zijn eigen koffie halen en elkaar de hand schudden is niet mogelijk. Er zijn nog wel meer nadelen te bedenken, echter in de wereld van Drupal webdevelopment is het voor mij nooit een beperking gebleken, meer een verrijking.

Met vriendelijke groet,
Martin
Peize (Drenthe)

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.