Image upload field

Dag iedereen

Ik ben redelijk nieuw met Drupal en ben nu bezig aan mijn eerste echte drupal website. Op het moment probeer ik een module te schrijven en voor die module is het belangrijk dat ik een image upload field in mijn settings form heb. Nu het field op zich heb ik, maa rik heb problemen met het opslaan van de image. Ik heb het probleem al eens aangekaard op drupal.org: http://bit.ly/jn9HcW waar ik de stukken code ook heb gezet en uitgelegd. Maar ik heb voorlopig nog geen response gehad. Misschien dat het te moeilijk is om puur op basis van de code het probleem te vinden. Maar kent misschien iemand een goede guide die me dit stap voor stap uitlegt?

Much appreciated!

Grtz

Stephan Celis

Drupalversie: 
7.x
Auteur: 
stece
afbeelding van Cedric
Door Cedric op 9 mei, 2011 - 22:16

Ik ben redelijk nieuw met Drupal en ben nu bezig aan mijn eerste echte drupal website... (*KNIP*) ... Maar kent misschien iemand een goede guide die me dit stap voor stap uitlegt?

Als je nieuw bent met Drupal en modules wilt ontwikkelen start je best met dit boek: http://www.amazon.com/Pro-Drupal-Development-Todd-Tomlinson/dp/1430228385

Je vertelt ons niet welke module je precies wilt ontwikkelen,
maar ik kan je vertellen dat je zonder probleem een module kan schrijven die gebruikt maakt van de bestaande upload module. Het heeft geen enkele zin om bestaande Core-functionaliteit opnieuw uit te vinden.

@CedricS op Twitter

Zaakvoerder bij Deftig

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee