IMCE werkt niet op Bestand-veld

Ik een inhoudstype heb ik volgende velden toegevoegd: een Bestandsveld en een Afbeeldingsveld. Daarnaast heb ik op de webserver een map voorzien op de c:-root, dus buiten de Drupal-mappen om met Afgeschermde (private Files) te kunnen werken.
IMCE maakt het mogelijk om deze mappen op de server toch te bereiken. In Drupa 7 werkte dit zeer goed met de modules "IMCE" en "IMCE for FileField".
In Drupal 8 werkt dit perfect wanneer ik bijvoorbeeld een afbeelding wil invoegen in een body-tekst via een tekst-editor.
Ik slaag er echter niet in om de IMCE-browser op te roepen wanneer ik een bestand wil uploaden voor een bestandsveld of een Afbeeldingsveld. Enkel de gewone Opendialoog verschijnt waarmee ik toegang heb tot mijn PC en tot het netwerk, maar ik kan geen toegang krijgen tot de webserver en tot de map met Afgeschermde bestanden. Nochtans staat op de Drupal-pagina https://www.drupal.org/project/imce_filefield dat deze functionaliteit voorzien is.
Ik heb de modelus ICME en FileField_Sources geïnstalleerd.
In bijlage schermafdrukken van de versie in Drupal 7 en Drupal 8
Kan iemand mij helpen?

BijlageGrootte
Microsoft Office document icon Drupal 8 - ICME problemen217 KB
Drupalversie: 
8.x
Auteur: 
LucGs
Door LucGs op 13 maart, 2017 - 18:58

Ondertussen heb ik de oplossing zelf gevonden. Erg simpel zelfs. Het probleem was dat ik het op dezelfde plaats ging zoeken als in Drupal 7, nl. bij de veldinstellingen van het inhoudstype en bij de algemene instellingen van ICME. In Drupal 8 werden de in te stellen parameters verhuisd van de veldinstellingen naar de Structuur - Inhoudstype - MijnInhoudstype - Formulierweergave beheren. In enkele minuten was opgelost waarnaar ik uren heb gezocht!
Dit topic mag dus als afgesloten beschouwd worden.

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.