Installatie lijkt ok, maar geen login

Ik heb drupal geïnstalleerd op mijn server. Als ik dan naar mijn website surf (http://www.sixs.be) krijg ik effectief het scherm dat ik het geïnstalleerd heb. Dan moet ik een taal kiezen en vervolgens zou ik normaal gezien het scherm moeten krijgen met login en paswoord. Maar die scherm krijg ik nooit. Ik kan niet verder dan het scherm waar ik de taal moet kiezen. Kan iemand mij zeggen wat ik verkeert doe?

dank bij voorbaat,

Joelle

Drupalversie: 
6.x
Auteur: 
j.sixke@gmail.com
afbeelding van jo.w
Door jo.w op 4 september, 2009 - 13:28

Je hebt blijkbaar nog niets geïnstalleerd, juist de bestanden op de server geplaatst. Heb je al een database aangemaakt? Zo ja, zal je op meer deskundigen moeten wachten, zo nee, dan is dat de volgende stap die je nu moet doen.

Jo

Door j.sixke@gmail.com op 4 september, 2009 - 13:44

Ja ik heb al een database gecreëerd via mijn webhosting. Wat ik echter niet kan doen is een user creëeren, maar mijn webhosting bedrijf zegt dat deze automatisch aangemaakt werd bij het aanmaken van mijn database.

Door Maver77 op 4 september, 2009 - 20:43

Je hebt enkel maar de bestanden op de server overgezet. Nu moet je het drupal installatie script nog doorlopen voordat je verder kan.
Lees eerst http://drupal.be/node/1794 eens door.

Door j.sixke@gmail.com op 4 september, 2009 - 22:15

Ik had de drupal installatie script gelezen en op de letter nagedaan. Ik had ook een mailtje gestuurd naar mijn hosting en ze hebben zaken gewijzigd. Nu kan ik er wel op.

danku wel allemaal dat jullie probeerden te helpen. Het is nu in orde gekomen.

Door MissesV op 7 oktober, 2009 - 17:11

Ik heb hetzelfde probleem. Ik heb alles 'uitgepakt', op de server gezet, na enkele problemen met one.com heb ik het htaccess-bestand aangepast en opnieuw geupload. Nu ga ik naar m'n website en verschijnt de drupal-wizard. Ik geef aan welke taal en dan verschijnt er enkel een witte pagina.
Ik heb zelf geen database aangemaakt, maar dat was al standaard aangemaakt via one.com dacht ik.

Kan iemand verderhelpen?

bedankt!

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee