installatron geeft foute versie aan

Ik heb mijn website (ehbovessem.nl) oorspronkelijk gebouwd in drupal 7. Om de site responsive te maken heb ik hem toen geüpgraded naar versie 8.Werkte prima. Dit kreeg ik niet voor elkaar op dezelfde plek, dus heb ik de nieuwe website geplaatst inde subdirectory cms. Ik heb het adres laten doorverwijzen naar deze subdirectory. Werkte prima. Bij het oplossen van mijn vorige probleem met datuminvulling in een webform kreeg ik van een ict-er te horen, dat ik veel "rommel" in de home had staan (o.a. de oude site). Deze hebben we verwijderd. Tot voor kort ook geen probleem.
Ik had in installatron kleine updates automatisch laten uitvoeren aanstaan. Vorige week "updatete" installatron zodoende de website van versie 8.7.10 naar 7.62. Dit resulteerde in het niet bereikbaar meer zijn van de site. Met behulp van het hostbedrijf heb ik nu de site weer werkend. Automatisch updaten heb ik nu uitgezet.
Installatron geeft echter steevast aan, dat de versie 7.62 is en ik kan hem m.b.v. installatron alleen upgraden naar versie 7.64. Het statusrapport op de site zelf geeft aan, dat versie 8.8 inmiddels beschikbaar is. Als ik het daarbij aangegeven updatescript volg en versie 8.8 download, krijg ik de opmerking: "Het automatisch updaten van Drupal core wordt niet ondersteund. Kijk in de upgradegids voor informatie hoe u Drupal core handmatig kunt updaten."
Ik heb geprobeerd dat te lezen, maar ik kom er niet uit.
Ik heb dus het probleem, dat ik middels installatron (wat ik hiervoor wel kan gebruiken) alleen kan upgraden naar 7.68 en middels de upgrademodule binnen we website, die bedoeld is voor het updaten van thema's en onderdelen niet kan updaten.
Hoe kan ik nu mijn website updaten of hoe kan ik in installatron opgeven dat de site versie 8.7.10 is?
Zie bijlage voor printscreens van de versie-meldingen.

BijlageGrootte
PDF icon wat installlatron zegt en wat de versie is236.01 KB
Drupalversie: 
8.x
Auteur: 
EHBO-er
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee