afbeelding van batigolix

kan forumonderwerp in een boekstructuur plaatsen

foutje op drupal.benl

bij het aanmaken van een forumonderwerp (http://drupal.be/node/add/forum/12) kan men de node binnen de boekstructuur plaatsen. zal niet zo bedoeld zijn, toch.

zie screenshot:

http://boris.doesb.org/sites/boris.doesb.org/files/screenshot.22.jpeg

Auteur: 
batigolix
afbeelding van hansrossel
Door hansrossel op 10 juni, 2009 - 22:04

Traditioneel was alles op drupal.be forumonderwerp, dus waren het ook deze die in een boek werden ingedeeld en dus moeten toegelaten blijven om in een boek te zitten zolang we ze nog niet hebben overgezet naar een ander inhoudstype.

Maar je hebt gelijk dat het op dit ogenblik nog niet zo nuttig het indelen in boeken van forumberichten aan te zetten, is nu uitgeschakeld. Het is wel de bedoeling om een veel bredere groep mensen toe te laten documentatie toe te voegen (en dus in te delen in de boekstructuur daarvan) aan de drupal.be/nl site. Meld je aan als je zin hebt om hieraan mee te werken.

Hans
KOBA

afbeelding van Sutharsan
Door Sutharsan op 11 juni, 2009 - 10:30

Dit is m.i. een vervelende eigenschap van de Book-module. Gebruikers met de juiste permissies kunnen /alle/ inhoudstypes in een boekstructuur plaatsen. We kunnen dit in theming oplossen door dit deel van het formulier bij bepaalde inhoudstypes te verwijderen. Maar misschien zijn er modules die dit en meer met Book-module kunnen doen. Suggesties?

-- Erik

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee