afbeelding van Imre Gmelig Meijling

Krimson zoekt Frontend Developer Drupal

Frontend Developer Drupal

Krimson | Drupal Architects

Krimson behoort tot de top van Drupal ontwikkelaars in de Benelux. Drupal en open source maakt ons bekend en bemind. Wij zijn dit niet zomaar geworden; Het is het resultaat van hard en gedreven werk door een club gepassioneerde mensen. En uit alle windstreken krijgen wij opdrachten. Wij zijn op zoek naar een Frontend Developer Drupal om ons team te versterken.

Over ons

Goede producten die er mooi uitzien en fijn werken, daar wordt iedereen blij van. Binnen een professionele projectgestuurde basis letten we altijd op wat de klant wil, wat zijn bedrijf doet en natuurlijk ook op de basis principes van usability en webdesign. Wij werken met designers die schouder aan schouder werken met developers en engineers aan leuke en uitdagende projecten voor onder meer: Suzuki, Studio Brussel, SP, Omroep Zeeland en de Nederlandse en Belgische overheid. Daarnaast zijn we actief in de Community door het sponsoren en organiseren van conferenties en het bijdragen van code. Wij zijn op zoek naar een frontend developer die bij ons wil horen en die met ons mooie dingen wil maken waar je, samen met de klant trots op kunt zijn.

Wat wij van jou verwachten

Klanten leggen de lat hoog en wij ook. Je HTML moet aansluiten bij techniek en oplossingen. Je moet al rekening houden met jQuery, Semantische code, The Trunk Test en Webstandaarden. Je kunt visual designs feilloos omzetten naar Drupal templates en houdt daarbij rekening met usability en accessibility principes. Als dit bekend terrein is en je vind het bovendien leuk om hiermee vooruitstrevend te zijn, moet je zeker eens komen praten bij Krimson.

Functieprofiel

- Je bent trots op wat je doet en werkt graag in teamverband
- Je kunt communiceren met zowel designers als ontwikkelaars
- Je bent geen 9-5 persoon en je wilt je voor 110% inzetten voor onze klanten
- Je begrijpt dat het succes van het bedrijf je persoonlijk success en carrière kan bepalen
- Een diverse portfolio die we mogen inzien
- Je hebt affiniteit met de techniek en je bent bekend met Drupal, PHP (basis) en jQuery
- Open staan voor nieuwe dingen en bereid zijn om dingen te leren of van anderen aan te nemen
- Je werkt met Photoshop, kent de regels van HTML en CSS en bent benieuwd/bekend naar/met het werken met Subversion of GIT.

Achtergrond

Wij zijn een diverse 'Krew' van personen met skillsets in webdesign, Drupal ontwikkeling, advisering en support. We kiezen onze projecten zorgvuldig uit en zoeken steeds uitdagingen in wat we doen. We verbeteren onszelf voortdurend. Niet voor niets worden we beschouwd als één van de beste Drupal bureau's in de Benelux. Met vijf jaar ervaring en een hoog open source gehalte, is Krimson een Drupal partij van het eerste uur.

Stuur een e-mail met CV en portfolio naar info@krimson.be of bel ons +32 (0) 3 298 69 98
Neem een kijkje op onze website

Drupalversie: 
5.x, 6.x, 7.x
Auteur: 
Imre Gmelig Meijling
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.