afbeelding van Imre Gmelig Meijling

Krimson zoekt Support Engineer

Functie omschrijving

Als Support Engineer bij Krimson ben je de schakel tussen klant en bedrijf als het gaat om ondersteuning en problemen oplossen. Je verleent support per telefoon of e-mail aan klanten die gebruik maken van Drupal diensten en producten ondersteund of gerealiseerd door Krimson. Je werkt met een issue registratiesysteem volgens ITIL normen en waarden. Verder:

 • Je onderzoekt problemen en storingen van Drupal websites en online applicaties.
 • Je implementeert oplossingen in Drupal software maar signaleert daarbij ‘changes’ die voor commerciele mogelijkheden zorgen.
 • Je schrijft richtlijnen en quick references voor klanten. Je wordt daarbij ondersteund door een team van ervaren Drupal Engineers van het eerste uur.
 • Je voert kritische Drupal updates uit, test deze en informeert klanten hierover
 • Je bewaakt het juist functioneren van onze Drupal omgevingen en signaleert mankementen en mogelijke problemen.

Je draagt rechtstreeks bij aan de professionele uitstraling van ons bedrijf. Je komt terecht in een sterke groep waar je de kans krijgt om door te groeien naar de functie van managing support engineer. Bij al je doen en laten stel je de klant centraal. Zo voel je na het oplossen van een probleem je de noodzaak om contact op te nemen met de klant om de goede werking te verifiëren. Na je proefperiode van drie maanden ga je vast aan de slag.

Je valt onder de verantwoordelijkheid van de Support manager. Je werkzaamheden oefen je uit vanuit ons kantoor te Antwerpen.

Functie eisen

 • Bachelordiploma in een technische richting, bij voorkeur informatica.
 • Een gedegen praktische en theoretische kennis van Drupal.
 • Een klantvriendelijke, oplossingsgerichte aanpak en goede communicatieve vaardigheden. Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.
 • Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen nine-to-five mentaliteit.
 • Je werkt graag met nieuwe technologieën en je leven draait om computers.
 • Ervaring met LAMP stacks is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

 • Wij bieden een afwisselende, fulltime baan met verantwoordelijkheid, in een prettige collegiale omgeving.
 • Marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact gegevens

Spreekt het je aan bij hét Drupal team van België en Nederland te horen en serieuze klanten te ondersteunen? Stuur je CV en sollicitatie naar Krimson recruitment

Over Krimson

Krimson behoort tot de top van Drupal ontwikkelaars in de Benelux met kantoren in Antwerpen, Gent en binnenkort ook in Nederland. Drupal en open source maakt ons bekend en bemind. Wij zijn dit niet zomaar geworden. Het is het resultaat van hard en gedreven werk door een club gepassioneerde mensen. Uit alle windstreken krijgen wij opdrachten. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en creatieve mensen om onze teams te versterken.

Binnen een professionele projectgestuurde basis werken we aan leuke en uitdagende projecten voor onder meer: Suzuki, Natuurmonumenten, Syntra, Optima Bank, Omroep Zeeland en de Nederlandse en Belgische overheid. Bij elke project eisen we hoge kwaliteit, zowel op technische vlak als op UX vlak. Zo krijgen we projecten waar zowel wij als de klant trots op kunnen zijn. Daarnaast zijn we actief in de Community door het sponsoren en organiseren van conferenties en het bijdragen van code.

Wil je meer over Krimson weten, kijk dan op http://www.krimson.be

BijlageGrootte
PDF icon Job opening Support Engineer.pdf57.92 KB
Drupalversie: 
8.x, 7.x, 6.x
Auteur: 
Imre Gmelig Meijling
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.