afbeelding van BarisW

Met 50 euro korting naar DrupalCon Barcelona

In juni is Stichting Drupal Bedrijven Nederland (SDBN) opgegaan in Stichting Drupal Nederland (SDN). We hebben je hierover vorige maand bericht. De evenementen en activiteiten die we als stichting doen voor de gemeenschap worden door een team van enthousiaste vrijwilligers ontplooid. Veel Nederlanders en Vlamingen zijn nu met vakantie, maar dat betekent niet dat we stil zitten; we werken gewoon door aan de activiteiten om Drupal te promoten.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de voorbereidingen van de Drupal Training Day en de Splash Awards. maar ook DrupalCon 2015 Barcelona laten we niet aan ons voorbij gaan. Meer hierover zullen we communiceren in de volgende update.

50 euro korting op je ticket

Ben je partner van SDBN of van Stichting Drupal Nederland? Een nieuw partnerprogramma is in de maak. Nog heel even geduld. Om je geduld te belonen bieden we €50 korting op je inschrijving op DrupalCon, met veel dank aan de Drupal Association: “Because you Dutch and Flemish guys are fun!"

Om €50 korting te krijgen op je ticket voor DrupalCon gebruik je de volgende kortingscode bij je bestelling:

barcelona-dutch-discount-fYHfKHXs

Kleine lettertjes

Dit is een aanbieding van de Drupal Association aan de Nederlands sprekende Drupal gemeenschap en te gebruiken voor je eigen bestelling. De code is niet bedoeld voor reprint. Hij kan ook niet worden toegepast op reeds bestelde tickets.

--
Met vriendelijke groeten,

Stichting Drupal Nederland.

Auteur: 
BarisW
Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.