Modal

Hallo,

Ik ben bezigmet het bouwen van een website, daarvoor heb ik het https://www.drupal.org/project/bootstrap_agency theme geinstalleerd. dat is een subtheme van bootstrap 3.3. Nu probeer ik de voorbeeld site na te bouwen. Een aantal dingen zijn gelukt, maar de portfolio pagina krijg ik niet voor elkaar. Er moet namelijk een "modal" portfolio gemaakt worden of zijn. Maar ik weet niet zo goed waar ik een "modal" kan vinden en wat dit is.

Alvast bedankt,
Carlito

Drupalversie: 
7.x
Auteur: 
Carlito
afbeelding van be-web
Door be-web op 14 december, 2015 - 12:19

Dat soort thema's komen vaak met extra 'eigen' modules. Heb je die geïnstalleerd? Vaak kun je bij zo'n thema ook een demoinstallatie doen, dus met alle demo-inhoud en -views. Is dat een optie in je dev-omgeving?

-----
Met vriendelijke groet,
Hans Kuiters
BE-WEB

Door Carlito op 14 december, 2015 - 13:31

Hoi Hans,

Ik heb alle modules die aangeraden worden geinstalleerd, en verder zit er geen demo site bij. Nu heb ik gezocht op de drupal.org site of er een module voor een "modal" is en kwam ik dit tegen:https://www.drupal.org/project/view_mode_modal

Maar ik weet dus niet of ik deze moet gebruiken of niet. Is er ergens een beschrijving voor drupal voor modules die je altijd nodig heb of veel gebruikt bij het maken van een website?

Alvast bedankt voor de hulp.

afbeelding van Erwin
Door Erwin op 17 december, 2015 - 08:33

Deze module ken ik niet. Proberen kan geen kwaad, maar toch voorzichtig omdat ze nog maar weinig gebruikt wordt. Er is ook een populairdere module: https://www.drupal.org/project/colorbox_node.

afbeelding van be-web
Door be-web op 14 december, 2015 - 16:58

Modals worden meestal 'getriggerd' doordat in de a tag een class staat met een specieke naam/id. Als je de views handmatig hebt opgebouwd dien je te zorgen dat de juiste classes aanwezig zijn in de juiste tags. Vergelijk je html structuur met die van de demo site. Probeer te begrijpen waarom het werkt in de demo site, dan kun je dit ook toepassen in je eigen site. Dat kan een beste puzzel worden maar de voldoening is evenredig.

-----
Met vriendelijke groet,
Hans Kuiters
BE-WEB

afbeelding van Vincentje
Door Vincentje op 14 december, 2015 - 18:23

Ik heb vroeger al gewerkt met de module openfolio
https://www.drupal.org/project/openfolio

Vincent

Door Carlito op 16 december, 2015 - 11:22

Bedankt, voor de hulp. Ik ben de openfolio module aan het testen.

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.