afbeelding van bertboerland

of je gaat naar de winnaar.... DOP :-)

DOP. Een rare naam. Dutch Open Projects. Had natuurlijk "Nederlandse Open Projecten" moeten zijn. Maar dan was acroniem NOP en Open Source wordt genoeg geassocieerd met gratis, dus DOP is prima naam.

Wat is DOP? We willen de grootste en beste Drupal implementatie club in Nederland zijn en we slagen dagelijks in deze missie :-) Een bedrijf waar hard gewerkt wordt met jonge gasten die gepassioneerd zijn over Open Source, PHP en met name Drupal. Een bedrijf dat voelt als jouw bedrijf.

"Korte lijnen?" "Jong en dynamisch?" "110%" Dat zijn de concurrenten! :-) Wij zijn gewoon wat jij maakt.

En wij maken leuke dingen! Voor o.a. Achmea, Telegraaf, NCRV, Wereldomroep, NOS en tal van andere inspirerende namen. Mooie websites op mooie techniek. En we zoeken /altijd/ naar nieuw talent. Echt talent. Geen juniors. Geen mensen die uit opportuniteit Drupal kiezen. Maar mensen met een passie, mensen met kunde en mensen die dit bewezen hebben met hun uid op d.o.

We geven om onze klanten en onze mensen. Maar ook om de gemeenschap die het mogelijk maakt dat we onze klanten goed kunnen bedienen. Daarom organiseren we evenementen op ons hoofdkwartier voor klanten en voor de gemeenschap, zoals de recente Drupal Dev Days. Van buiten naar binnen; Klanten, Gemeenschap en DOP.

Wil je deel uit maken van een winnend team? Kan je in je hoofd de autocomplete doen van elke hook op a.d.o? Wil je groeien bij de beste partij van Nederland? Dan doe je er goed aan contact met me op te nemen via bv http://drupal.org/user/188/contact Ik zeg: doen :-)

Auteur: 
bertboerland
afbeelding van Johnny van de Laar
Door Johnny van de Laar op 6 juli, 2010 - 10:23

Toch grappig die previous next links in het forum. of verpest ik het nu door te reageren ;-)

Overigens... in open source drupal land zijn er natuurlijk alleen maar winnaars. We gebruiken nu eenmaal allemaal het beste CMS dat er is!!!

www.ezcompany.nl

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee