Op zoek naar een stageplaats

Hoi,

In het kader van mijn opleiding Webdesigner via de VDAB ben ik op zoek naar een stageplaats voor de periode mid-augustus tot eind september.

Ik ben een rasechte Drupalista maar ben ook niet vies van pure html (voornamelijk nog xhtml strict) , css, webanimatie. Van PHP heb ik mogen proeven maar daar beperkt mijn kennis zich tot de eerste stapjes.

Qua actieradius sluit ik niets uit; doorheen mijn carrière ben ik een kilometervreter geworden, dus beperk ik me niet tot de (Mechelse) kerktoren. Ik heb bij wijze van spreken liever een attractieve stageplaats in Zeebrugge dan een plek zonder opwinding vlak achter de hoek; hoe moet echter praktisch haalbaar zijn voor alle partijen.

Iemand die zo'n aantrekkelijke stageplaats heeft of goeie tips ?

Herman

Auteur: 
Hermanl
afbeelding van Erwin
Door Erwin op 4 mei, 2014 - 21:34
afbeelding van EvyAcket
Door EvyAcket op 8 mei, 2014 - 15:07

Bij Dropsolid in Gent bieden we tal van stageplaatsen bekijk onze site voor meer informatie over wat we juist doen. https://dropsolid.com/nl Je kan ons altijd contacteren via info@dropsolid.com voor meer informatie betreffende beschikbare stage plaatsen. We hebben reeds ervaring met een 10-tal stagiaires afkomstig uit vdab-opleidingen 'php-ontwikkeling', 'Systeem beheerder', 'PC & Netwerk technicus', ...

Ik kom zelf ook uit het Mechelse en moet zeggen dat het kantoor makkelijk bereikbaar is vanuit Mechelen zowel met het openbare vervoer als met de wagen.

Met vriendelijke groet

Evy Acket
Project Management Cooldrops - Dropsolid

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.