afbeelding van oudersnet

[opgelost] 'Reactie toevoegen' bij artikels niet gewenst

Op onze site kan er niet op artikels gereageerd worden. Bij het inhoudstype 'Artikel' staan de reactievelden en de reactieweergave dus uit. Toch staat er onderaan de artikels een link 'Reactie toevoegen'. Die link verwijst naar een (op onze site onbestaand)comment-form. Die link willen we daar weg, maar hoe doen we dat?
Zie ook screenshot: http://grabilla.com/03501-8bbe8bd0-776e-40f8-9315-ed6cc0710c83.html

Dank voor een spoedig antwoord.
Vriendelijke groet
OudersNet

Drupalversie: 
7.x
Auteur: 
oudersnet
afbeelding van oudersnet
Door oudersnet op 4 mei, 2013 - 10:08

Bedankt voor de reactie, webknecht.
Ik heb deze mogelijkheid nog een gecheckt door een nieuw artikel te publiceren. Ook daar verschijnt de link. De oplossing ligt dus ergens anders.
Vriendelijke groet
OudersNet

afbeelding van oudersnet
Door oudersnet op 4 mei, 2013 - 10:43

Update:
Door eerst de reactiemogelijkheid in het inhoudstype 'Artikel' terug open te zetten en bovendien ook de reactievelden terug te zetten en daarna de reactiemogelijkheid in het inhoudstype terug te sluiten zonder aan de reactievelden iets te veranderen is het probleem opgelost. Uiteraard blijven bij bestaande artikels de reactiemogelijkheid open staan. Daar moeten die eventueel artikel per artikel gesloten worden.
Conclusie: om geen reactie toe te laten moet alleen de reactiemogelijkheid gesloten worden. De reactievelden mogen niet verwijderd worden.

Bookmark and Share

Drupal is een geregistreerd merk van Dries Buytaert. | Powered by Pantheon.

Drupal.be/Drupal.nl is de website van de Nederlandstalige Drupalgemeenschap.

onomatopee